Ålder av underverk 4 st - allt vi vet (2023)

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (1)

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (2)

Förbi:Anna Hubbard

21 april 2023

 • Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (3)12
 • Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (4)32
 • Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (7)

Nästan ett decennium efterAge of Wonders 3, nästa del av denna prisbelönta fantastiska 4X-strategiserie är äntligen över oss. Och spänningen är på väg. Det mest RPG-liknande bidraget hittills,Ålder av underverk 4på PC har förmedlats av kritiker som har turen nog att få tag på en förhandsgranskning som ett minnesvärt och tvingande vackert spel som tål tidens test (Honaker). Ett engagerande spel med en sådan bredd av anpassning att det säkerligen kommer att öppna upp genren för en helt ny publik, inklusive de som tidigare var ovilliga till fantasyvärlden (Marzano).

Faktiskt, chefredaktör förSten, papper, hagelgevärKatharine Slottgår så långt som att beskriva uppföljaren som en utmanare för årets största och mest spännande spel utanförBaldur's Gate 3.Och det är verkligen högt beröm!

När vi räknar ner dagarna tills vi själva kan upptäcka denna episka värld av underverk, låt oss gå igenom allt vi vet om spelet hittills.

(Video) Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more

LÄS MER:De många genren nyheter i Street Fighter 6

Handlingen

Den kraftfulla Wizard Kings frånÅlder av underverk 3är tillbaka. De har brutit igenom barriärerna som skiljer rikena åt, och de kommer inte att stoppa något för att få tag på de eftertraktade Tomes of Magic. Med framtiden för fantasivärldarna på spel är det upp till dig att bygga ett imperium som kan slå tillbaka.

Utveckla ditt folk.Hävda och behärska den arcane magin från Tomes.Och förbered dig för en livslängd.Gör det faktiskt pluralis.Förbered dig på livets strider, var och en mer episk än förra!Dina handlingar kommer att avgöra de kommande åldrarna.

Var strategisk. Var den bästa. Det är det enda sättet du och din civilisation kommer att överleva. Och på ett verklighetstroget sätt är överlevnad i slutändan namnet på spelet.

Spelet

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (8)

Ett spel med två halvlekar,Age of Wonders 4på PC är hur uppslukande som helst. Vi pratar bokstavligen hundratals timmar av strategisk krigshetsande underhållning här.

För det första har du 4x Overworld -kartan.Spelets top-down-ner som leder dina strategiska mål för att utforska, utöka, utnyttja och utrota.Hela tiden när du skyddar och försvarar din civilisation från invasion.Bekant territorium, eller hur?

Sedan är det detaljen. De turbaserade taktiska striderna själva. Din chans att beställa truppenheter runt de hexagonala slagfälten för att erövra närliggande territorier och utöka ditt territorium. Belöningen för framgång? Chansen att göra anspråk på fiendens resurser och titulära underverk. Allt en del av Empire Building. Men detta för mig till vikten av att välja din linjal. Varje framgångsrikt imperium kräver en stark och kompetent ledare. Han/hon är ryggraden i din civilisation.

Kraftfullare än vanliga enheter kommer din härskare inte bara att bilda en central del av någon stridsplan, utan de kommer också att ta ansvar för din centrala "tron" stad, förhandla om handelsavtal och leda den politiska sidan av saker.

Trots allt, även om det är nyckel, att bygga ett imperium inte handlar om militär skicklighet.Ibland är två huvuden bättre än ett, och två allierade arméer är säkert mer kraftfulla.Faktum är att förmågan att bilda allianser, vare sig det är i enspelare eller multiplayer-läge, kan mycket väl visa sig vara avgörande i din strävan efter världsdominans.Och det är här diplomati kan komma till nytta!

(Video) Nobody Is Allowed Inside! ~ Phenomenal Abandoned Manor Left Forever

Åh, och du vill definitivt få tag på så mycket arcane magi som du kan.

Bygg dina drömmars fantasiimperium

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (9)

De oändliga möjligheterna till anpassning är vad som står sigAge of Wonders 4på PC bortsett från andra spel i genren.Detta är verkligen din chans att bygga fantasin civilisationen i dina vildaste drömmar!Och det börjar innan du ens har hittat en enda stad.

Bestäm först om du vill spela som en ond trollkarl eller dödlig mästare.Välj sedan ditt område, din ras och din linjal.Gillar du inte något som erbjuds?Designa din egen.Och var inte rädd för att blanda saker.Detta är din möjlighet att motverka alla fantasi -stereotyp där ute.För att skapa din egen lore.

Från Savage, barbariska alver till altruistiska orker, "hälsosamma" halvor till giftiga kattfolk som rider runt på spindlar, eller våldsamma enhörningsledare, den enda gränsen är din fantasi.

Och vilken typ av kultur kommer du att välja för att underbygga din civilisations värderingar? Ett feodalt samhälle med fokus på livsmedelsproduktion och nära stridsformationer? Eller kanske en mörk kultur som gynnar stadsstrukturer som är specialiserade på att samla in kunskap och använda den för att tillfoga negativitet och ondska på dem som omger dig? Välj ytterligare ett par samhälleliga egenskaper för att fungera som extra bufflar och hjälpa till att etablera affiniteter, och gå sedan tillväga för att bestämma utseendet och namnet på ditt folk. Du kan också ställa in spelarantal, svårighetsgrad och typ av tursystem som ditt rike kommer att använda.

Om allt det här valet börjar få dig att bli rädd, var då inte rädd. Utvecklarna själva erkänner att "det finns mycket att ta in", och rådet de ger är att närma sig beslut "rent ur ett rollspelsperspektiv".

Faktiskt, regissörLennart SasFörsäkrar spelare att "många kombinationer fungerar", och att det viktigaste är att "bara göra något som fungerar med din fantasi" (Katharine Slott). Det finns säkert mycket kreativt roligt att göra här!

Kreativitet är nyckeln

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (10)

Som jag är säker på är uppenbart nu, är kreativitet och spelarbyrå namnen på spelet förTriumph Studios.Med många avslut som möjliggjorde flera playthroughs ville utvecklare att berättelsemotorn skulle linda historievenemang kring spelarens handlingar.Detta säkerställer att spelet aldrig känns statiskt, som SAS tror kan vara nackdelen med andra fantasyspel (Katharine Slott).

Ett annat bra exempel på detta spelarledda kreativa spel är hur du kan utveckla hela din race efter viktiga ögonblick i berättelsen. Till exempel efter att ha slagit bossmonstret och erövrat ditt första Wonder. Och dessa förvandlingar är inte bara kosmetiska. Eller för skojs skull. Snarare ändrar de kursen för din kampanj.

(Video) 125,000-Year-Old Art Discovery!

Nu måste du inte bara ta hänsyn till nya förmågor, styrkor och svagheter, utan en utvecklad ras kräver att du ändrar besvärjelserna du efterforskar. Och vilka typer av Tomes du eftersträvar.

Det kan inte sägas att Triumph Studios inte håller dig på tårna!

Kraften i de magiska tomerna

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (11)

Och detta leder oss till en annan av pelarna iAge of Wonders 4på PC.Tomes of Magic.Kanske den största faktorn i den riktning din uppdrag tar.

Du kan faktiskt starta spelet med exakt samma drag men ändå uppleva mycket olika kampanjer beroende på dina Tome -val.Och med 54 tomes spridda över ett antal nivåer, var och en som innehåller olika trollformler och buffs, är insamling och hantering av denna kraftfulla arcane magi central för ditt spel.

Med trollformler för att uppväcka de döda, framkalla kraftfulla magiska konstruktioner eller förvandla din ras till växtmänniskor som trivs i det vilda, påverkar kombinationerna du skapar drastiskt dina manövreringar på den bredare 4X-kartan. Samt de förmågor du kan anlita i strid.

Låt oss bara säga, det finns mycket roligt och spänning att ha växt dessa magiska tomer under ditt spel!

Utgivningsdatum

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (12)

Det finns så mycket att säga om detta kommande 4X fantasy RPG. I slutändan tror jag att det är något du måste uppleva själv. Och att avsätta många timmar för att göra det! Som tur är har vi inte mycket längre att vänta.

Age of Wonders 4på datornLansering den 2 maj 2023!

(Video) Hubble - 15 years of discovery

Förbeställ Age of Wonders 4 på PC på 2Game idag och spara 10 % rabatt på RRP!

Systemkrav

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (13)

Innan du köper ett så enormt fantasy 4X-spel är det värt att se till att din dator är redo för uppgiften. Minsta systemkrav för att spelaAge of Wonders 4på PC är följande:

 • 64-bitars processor och operativsystem
 • OS: Windows® 10 Home 64 Bit
 • Processor: Intel® Core™ i7-2700K eller AMD® Ryzen™ 5 1600X
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA® GEFORCE ™ GTX 670 (2GB) eller AMD® Radeon ™ HD 7870 (2GB) eller Intel® Iris ™ XE G7 (Tiger Lake)
 • Lagring: 20 GB tillgängligt utrymme
 • Ytterligare anmärkningar: 1080p (30FPS)

Som alltid rekommenderas det också specifikationer att du idealiskt ska möta:

 • Kräver en 64-bitars processor och operativsystem
 • OS: Windows® 10 Home 64 Bit eller Windows® 11
 • Processor: Intel® Core™ i7-9700K eller AMD® Ryzen™ 5 5600X
 • Minne: 16 GB RAM
 • Grafik: Nvidia® GeForce™ GTX 1070 Ti (8GB) eller AMD® Radeon™ RX 5700 XT (8GB)
 • Lagring:> 20 GB tillgängligt utrymme
 • Ytterligare anmärkningar: 1080p (60FPS)

Domen

Age of Wonders 4 PC - Everything We Know (14)

Adjektivet "Epic" kan överanvändas när du beskriver videospel.I det här fallet passar det räkningen.Stort.Faktiskt, omÅlder av underverk 4på PC är inte episkt, jag vet inte vad det är. En övertygande och vackert konstruerad fantasy 4X strategikampanj,Age of Wonders 4är full av möjligheter. Toppen av anpassat spel. Jag skulle faktiskt inte ha något emot att satsa på att du skulle kunna spela det här spelet 50 gånger från början till slut och fortsätta skapa nya upplevelser. Kulminerar i olika slutsatser.

Verkligen,Age of Wonders 4På PC är ett spel för åldrarna.Ett vildt äventyr utformat för att komma ihåg.Och till stor del är det på grund av dig.Resan du går in på är din egen.Och du kan byta rutter så många gånger du vill på vägen.

Det är det fina med spelet. Berättelsen omsluter dina handlingar och dina val dikterar ditt spelande. Åh, och nämnde jag att även i slutet av en enskild kampanj kan din härskare stiga upp till gudomlighet och fortsätta att påverka kommande uppdrag?

Det finns verkligen så mycket att säga om det här spelet!

Min enda slutsats, det här är en du måste uppleva själv.Jag menar, hur kommer du annars att upptäcka den form som ditt imperium kommer att ta?Med så många timmars värdiga strategiska fantasi -krigföring, tror jag att det kommer att vara värt det.

Förbeställ Age of Wonders 4 på PC på 2Game idag och spara 10 % rabatt på RRP!

KOLLA UPP:Shinobi Striker Season Pass 6 är nu tillgänglig: Lär dig nya Ninjutsu i Naruto till Boruto idag!

Videos

1. Top 12 Prediabetes Symptoms and Treatment You Need to Know Now
(DailyHealthPost)
2. CAMPING in rain FOREST - TENT - Mountain Lake - Dog
(AB Camping)
3. The 32,300sf (3000m) Villa Where Celebs and Billionaires Stay In Uluwatu, Bali
(Always Be Changing)
4. Swinging Elbows Removes Lower and Mid Back Pain and Lowers Blood Pressure
(Imi's Bigan Yoga)
5. Top 5 Best Fish You Should NEVER Eat & 5 Fish You Must Eat
(Dr. Sten Ekberg)
6. Hollywood Doesn't HIDE This Anymore - John MacArthur
(Vision unSEALED)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated: 08/05/2023

Views: 6270

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.