April-serien (70 jävla serier) (2023)

Det verkar otroligt att med vårens ankomst och bra väder,aprilDet verkar vara den bästa månaden att njuta av ett bra seriemaraton. Och vi säger det inte just för att soff- och filtsessionerna är på humör, utan för att den fjärde månaden på året gerdet största antalet skönlitterära premiärerfrån vad vi har 2023.

SPECIAL | Det här är våra favoritserier under första kvartalet 2023

Ytterligare

Totalt kommer kedjorna och plattformarna att lanseras inom de närmaste 30 dagarnaupp till 70 titlar i sina kataloger. 70 premiärer som blomstrar, mellan debuter och nya säsonger, för att glädja den som vill ta vara på pausen frånpåskför att engagera sig i en bra historia, eller helt enkelt behöver den för att döda tid mellan semesterresorna.

Särskild uppmärksamhet förtjänar de spanska satsningarna, som denna månad är många:Självbandinte filmin,huvudlösa kycklingar en HBO Max,du skulle ocksåpå Disney+ ochDen vänsterhänte sonen på Movistar Plus+ som fina premiärer. Men de är inte de enda, för det återkommer också välkommen till Edenmed sin säsong 2 på Netflix, samt BynyInternatskolan: Las Cumbresmed sina slutleveranser på Prime Video.

Dessutom säger han hejdåDen underbara fru Maiselpå Amazons streamingplattform, samtidigt som vi välkomnar andra internationella fiktioner som genererar intresse som t.exGrease: Rise of the Pink Ladiesav SkyShowtime oMonte Cristofrån Movistar Plus+, med William Levy.

Härnäst recenserar vi alla serier som släpps denna april månad i fönster som t.exNetflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, HBO Max, Movistar Plus+, Filmin, SkyShowtime, Fox, Sundance TV, Cosmo, AXN, EnfamiliaySyfy. En lista där vi lyfter fram 14 titlar för deras relevans, och som vi kompletterar i detalj så att våra läsare kan välja utifrån deras smak och intressen.

De 14 mest framstående serierna i april 2023:

1) "Selftape" (4 de abril, film)

Det här är serien:Systrarna Joana och Mireia är två unga skådespelerskor som kände framgång, och allt vad berömmelse innebär, i mycket ung ålder. Flera år senare återvänder Mireia till Barcelona efter att ha lyckats som skådespelerska i Oslo. Det kalla mottagandet från hans syster Joana är inte vad man förväntade sig. Det går inte att kommunicera och fixa saker, allt vänds upp och ner när Mireia erbjuds en roll som Joana fick spela. Från och med detta ögonblick kommer hemligheter, lögner och trauman från det förflutna att komma fram i ljuset som kommer att tvinga de två systrarna att ompröva många personliga aspekter av sina liv, såsom arbete, den dolda sidan av berömmelse, kärlek, vänskap eller sitt eget liv. relation.

(Video) Wounded Birds - Avsnitt 1 - [Svenska undertexter] Turkish Drama | Yaralı Kuşlar 2019

Varför det sticker ut:För att vara den tredje originalserien av Filmin, efterDoktor PortuondoySjälvförsvar(fick det sistnämnda med stora olikheter i åsikter). Just till viss del följer den autofiktionens grunder som den senare redan påstod sig vara, baserat på erfarenheterna av Joana och Mireia Vilapuig, som blev populära tack vareRöda armbandsom nu skriver projektet tillsammans med Iván Mercade (Alla ljuger). Barbara Farre (den sista jungfrun) regisserar alla sex avsnitt avsjälvband, som hade sin debut i mitten av mars på Malaga-festivalen, innan han gick igenom Crossover Series-festivalen i San Sebastián och D'A-filmfestivalen i Barcelona.

2) 'El Internado: Las Cumbres' T3 och final (7 april, Amazon Prime Video)

Det här är serien:Tre månader efter de fruktansvärda händelserna som gjorde slut på Paz liv är Amaia säker på att mysterierna som bebor internatskolan inte är lösta. Villig att gå till slutet, det involverar Zoe, en ny student från ett fosterhem där de inte längre vet vad de ska göra med henne. Zoe kopplar från början till gruppen, som snart finner sig själv inblandad i försvinnanden och fruktansvärda brott inom gruppen. klostrets väggar. Ett lopp på liv eller död, som kommer att bli ett riktigt test på deras vänskap. Samtidigt kommer Alicia/Inés och León att delta i en kapplöpning mot tiden för att undkomma döden och deras minnesförlust.

varför det sticker ut: För att avsluta denna andra iteration av franchisenIntershipen, som avslutades 2010 på Antena 3, och som återupplivades med dettastarta omUtvecklad av Laura Belloso och Asier Andueza för Amazon Prime Video. Lydia Pavon (ilskans ålder), Nagore Aramburu (Patria), Mia Lardner och Zigor Bilbao är värvningarna som innehåller den tredje och sista säsongen avKullarna, som behåller sina huvudpersoner. Bland dem, en mer än allestädes närvarande Asia Ortega: dessa senaste omgångar kommer att anlända mindre än en månad efter premiären.Upp till himlen. Serienpå Netflix, och med en annan serie,Urban. livet är vårt, väntar på att se ljuset också på Amazon.

3) "Grease: Rise of the Pink Ladies" (7 april, SkyShowtime)

Det här är serien:Denna musikalserie utspelar sig 1954, fyra år före originalfilmen, innan rock and roll regerade och T-Birds var de mest populära på gymnasiet. Det är då fyra tjejer, trötta på att vara de utstötta, vågar ha kul på sina egna villkor, vilket utlöser en moralisk panik som kommer att förändra Rydell High för alltid.

Varför det sticker ut:Å ena sidan eftersom det är den stora premiären av SkyShowtime som är planerad till april månad, baserad just på en titel som är välkänd för allmänheten, såsom musikalfilmen med Olivia Newton John och John Travolta från 1978 (i tur baserat på i musikalen med samma namn som släpptes några år tidigare). Å andra sidan, just för att det förutsätter ett utnyttjande av Paramounts värdefulla egendom, som fortsätter att behålla glansen av sin popularitet nästan intakt. Denna typ av prequel är skriven och producerad av Annabel Oakes (Atypisk, transparent), som också fungerar som showrunner och regissör.

4) 'El Pueblo' T4 och Finale (14 april, Amazon Prime Video)

Det här är serien:En grupp stadsbor bestämmer sig för att bosätta sig i en halvt övergiven by i Castilla med drömmen om att njuta av en bättre livskvalitet i en liten stad och med ett mindre galet tempo än staden. Efter att ha visat sin anpassning till den nya miljön under tidigare säsonger fortsätter serien att undersöka hans relationer med sina grannar, vilket inte alltid är lätt.

Varför det sticker ut:För det är det definitiva slutet på en av de mest långvariga komedier som har producerats de senaste åren i Spanien. Skapad av bröderna Alberto och Laura Caballero som det första projektet utanför samhället iDen som kommer, hade sin karriär öppen på Telecinco med enförsta säsongen av den mest framgångsrika i publiken, och har fortsatt att få Amazon Prime Video-prenumeranter att skratta med följande. Han säger hejdå för alltid med denna fjärde omgång kapitel, som förväntas se dagens ljus på bästa sändningstid någon gång.

(Video) TOP 30 SCARIEST GHOST Videos of the YEAR That Will Give You Nightmares!

5) "The Marvelous Mrs. Maisel" T5 och Finale (14 april, Amazon Prime Video)

Det här är serien:Efter att ha klippt banden och blivit sparkad av sin turné var Midge Maisel, under säsong fyra, böjd för att återuppbygga sin karriär och sitt rykte. Säsongens sista ögonblick kulminerade i att Midge lämnade Carnegie Hall återupplivad och redo att möta alla bakslag. Efter en uppenbarelse framför en affisch för The Gordon Ford Show är Midge redo att gå vidare och kämpa sig fram till berömmelse, utrustad med sin kvickhet, smidiga prat och inget att förlora. I den femte och sista säsongen är Midge närmare framgången hon drömt om, men upptäcker att även om hon har kommit närmare så är hon fortfarande för långt borta.

Varför det sticker ut:För att ha gett oss farväl till en av de senaste årens mest applåderade komedier och ett av de projekt som har glänst mest i Amazons skönlitterära katalog, vilket framgår av de 20 Emmy Awards och tre Golden Globes som den värdesätter. Skaparen Amy Sherman-Palladino och den exekutiva producenten Daniel Palladino var tydliga med de "sista bilderna och ögonblicken" redan från slutet av den fjärde säsongen, som ser ljuset den 14 april med tre avsnitt (resten kommer att gå varje vecka). Skådespelaren som har byggt serien sedan starten bibehålls, med Rachel Brosnahan som Midge, flankerad av Alex Borstein och Tony Shalhoub.

6) "Mighty Morphin Power Rangers: Yesterday, Today and Forever" (19 april, Netflix)

Det här är serien:30 år har gått sedan den vise och mäktige Zordon skapade Mighty Morphin Power Rangers. Nu står laget inför en bekant fara från det förflutna. Mitt i en global kris kallas de återigen att vara hjältarna som världen behöver. Den här specialaren firar franchisens 30-årsjubileum och är inspirerad av dess legendariska motto: "Den som var en Ranger, kommer alltid att vara en Ranger", vilket betyder att när du blir en del av Ranger-familjen, kommer du alltid att välkomna dig i hans sköte.

Varför det sticker ut:På grund av vad det betyder för en hel generation tittare som växte upp med att titta på den här serien (sändes på Telecinco i början av nittiotalet) att åter träffa en del av de ursprungliga huvudpersonerna. 30-årsjubileet av premiären är ursäkten för att sammanföra David Yos (Billy, första Blue Ranger), Walter Jones (Zack, första Black Ranger), Steve Cardenas (Rocky, andra Red Ranger) och Catherine Sutherland (Katherine, andra Pink Ranger) ). , huvudpersoner i en special som också har små ingrepp av Johnny Yong Bosch (Adam, andra Black Ranger) och Karan Ashley (Aisha, andra Yellow Ranger), och där båda den förtjusande Alpha 5 (återigen med rösten av Richard Steven Horvitz) och skurken Rita Repulsa (Barbara Goodson). Denna speciella medellånga film kommer några månader efter Jason David Franks död, den ihågkomna Green Ranger; och strax innan den nya säsongen av föräldraserien släpps, som nu går av stapeln under namnetPower Rangers: Cosmic Fury.

7) "How I Met Your Father" S2 - Del 1 (19 april, Disney+)

Det här är serien:Inom en snar framtid fortsätter Sophie att berätta för sin son historien om hur hon träffade hans far, och transporterar oss till nuet för andra säsongen. Sophie och hennes sammansvetsade kompisgäng kommer att fortsätta att försöka ta reda på vilka de är, vad de vill ha ut av livet och hur man blir kär i en tid av dejtingappar och gränslösa alternativ.

Varför det sticker ut: Inte bara för att vara återkomsten av How I Met Your Mother-spin-offen, som slutade med att se dagens ljus 2022 efter långa år av försök och fått ett gott allmänt mottagande; utan också förförstärka igendess band till matrisserien. Denärvaro av Neil Patrick Harris, som här tar upp den ikoniska karaktären av Barney Stinson som han förevigade i den ursprungliga sitcom, är ett ganska påstående, särskilt om, som de kreativa cheferna Isaac Aptaker och Elizabeth Berger klargjorde, det inte är en enkel cameo utan kommer att ha "en stor effekt” under hela denna säsong som kommer uppdelad i två volymer.

8) "Dead Ringers" (21 april, Amazon Prime Video)

Det här är serien:Mantle-tvillingarna är två briljanta och framgångsrika Manhattan-gynekologer som delar allt, inklusive sina älskare. Båda delar ett uppdrag: att förändra hur kvinnor föder barn. Därmed kommer de att vara pionjärer i en medicinsk studie som gränsar till olaglighet, utan rädsla för att utmana etikens gränser.

Varför det sticker ut:Eftersom det är en tv-omformning av en av de stora titlarna som utgör kroppen av David Cronenbergs filmografi,oskiljaktig,i sin tur en bearbetning av boken av Bari Wood och Kack Geasland. Rachel Weisz antar vid detta tillfälle den dubbla roll som Jeremy Irons spelade i filmen, i vad som är hans första stora projekt som huvudroll på tv. I sitt hopp till den lilla skärmen,Döda ringarehar passerat genom filtret av romanförfattaren och manusförfattaren Alice Birch (Lady Macbeth) för att ta upp aktuella frågor som feminism och mänsklig reproduktion. Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) och Karyn Kusama (Yellowjackets, Jennifer's Body) direkta avsnitt av serien.

(Video) Bee Gees - Stayin' Alive (Official Music Video)

9) "Welcome to Eden" S2 (21 april, Netflix)

Det här är serien:Med nya hot på ön och ingen väg ut, utlöser upproret en intensiv kamp för frihet när Astrid genomför sina planer för New Eden.

varför det sticker ut: För att vara fortsättningen på en av de spanska serierna som dyker upp blandden mest sedda 2022 på icke-engelska språketav Netflix. Skapat av Joaquín GórrizyGuillermo López från en idé av Raimon Masllorens, de nya avsnitten av denna dystopiska serie inkluderar Carlos Torres(Flödets drottning) yNona Sobo(entrevias), som går med i skådespelarna som leds av Amaia Aberasturi och Amaia Salamanca.

10) 'Montecristo' (21 april, Movistar Plus+)

Det här är serien: Alejandro Montecristo är en mystisk affärsman som bryter sig in på den offentliga scenen och väcker oro bland världseliten eftersom ingen vet var han kommer ifrån och ursprunget till hans förmögenhet. Montecristo är grundare och VD för ett nytt teknikföretag som har väckt avund och intresse hos många, inklusive Fernando Álvarez Mondego, en affärsman med anknytning till den spanska aristokratin som vill förvärva det. Vad Fernando inte vet är att Montecristo är någon han träffade för decennier sedan och att anledningen till hans plötsliga framträdande är hämnd.

Varför det sticker ut:För att vara det nya tv-programmet för William Levy, efter att ha avslutatkvinnadoftande kaffe. Den kubanska skådespelaren leder denna uppdatering avGreven av Monte Cristo, en klassiker av Alejandro Dumas litteratur, som vi är skyldiga Secuoya Studios. Producerad för ViX, plattformen förströmningFödd från sammanslagningen av Televisa och Univisión, anländer den till Spanien genom Movistar Plus+, som har premiär för alla sex avsnitten i sin helhet. Roberto Enríquez, Silvia Abascal och Esmeralda Pimentel ligger i spetsen för skönlitteraturen, utvecklad och skriven av Lidia Fraga och Jacobo Díaz (kriminell metod).

11) "Du skulle också" (26 april, Disney+)

Det här är serien:du skulle ocksåDet börjar med ett väpnat rån på busslinjen som förbinder Barcelonas flygplats med Manresa. Resultatet? De tre rånarna slutar döda, mördaren lyckas fly och de sex vittnena på bussen verkar inte kunna identifiera flyktingen. Agenten Fran Garza och hans partner -och ex-partner- Rebeca Quirós, som är ansvarig för fallet, misstänker att vittnena inte talar sanning: de sex hävdar att de inte har sett mördarens ansikte, men allt tyder på att de har ingått en tystnadspakt för att skydda flyktingen. Det verkar ganska tydligt för vittnen att mördaren inte förtjänar att hamna i fängelse för att ha dödat de "skurkarna" i filmen. Flytlingen i fråga blir allmänt känd som "El Justiciero". Fallet går viralt och den allmänna opinionen ställs mot polisen och till förmån för Justiciero.

Varför det sticker ut:För att vara den andra spanska serien på Disney+, som bygger på duon som består av regissören David Victori och manusförfattaren Jordi Vallejo (Du skall icke döda), för att föreslå tittaren ett annat moraliskt dilemma om skuld. Thrillern är producerad av Legendary TV och Spotlight Media, och har en skådespelare av kända namn: Ana Polvorosa, Michelle Jenner (innan hon gick över till gruppen av tjuvar avberlin), Paco Tous, Pablo Molinero, Ana Wagener och Elena Irureta.

12) 'Den vänsterhänte sonen' (27 april, Movistar Plus+)

Det här är serien:Lola är vänsterhänt. Hans son Lorenzo också. Vi har för vana att säga att våra barn måste se ut som någon. Som om vi ville förneka den enorma frihetshandling som ska födas. Förhindrar att de bryter avspärrningen. Hur ser den vänsterhänte sonen ut som slår andra mammors barn?

(Video) Den sanna historien om Paris Hilton | This Is Paris Officiell Dokumentär

Varför det sticker ut: Den vänsterhänte sonenDet har halkat in i nyheterna av andra skäl än tv: det var vid den sista festen av inspelningen som María León greps för ett påstått övergrepp på en polis. Med fallet åtalat och genererar minuter av innehåll i evenemangsprogram, kommer själva miniserien, med mer än tillräckligt med värden för sig själv: baserad på den homonyma romanen av Rosario Izquierdo,Den vänsterhänte sonenDet är det första stora soloprojektet av Rafael Cobos, en frekvent medarbetare till Alberto Rodríguez och vinnare av två Goyas. Här arbetar han som kreativ regissör, ​​manusförfattare och regissör (delar avsnitten med Paco R. Baños) av denna miniserie om identitet och moderskap producerad av Atípica Films för plattformen.

13) "Citadel" (28 april, Amazon Prime Video)

Det här är serien: 8 år sedan Citadellets fall. Den oberoende globala spionbyrån, som har till uppgift att säkerställa allas säkerhet, förstördes av agenter från Manticore, ett mäktigt syndikat som manipulerar världen från skuggorna. Efter Citadellets fall försöker elitagenterna Mason Kane och Nadia Sinh fly med livet i behåll, men förlorar alla sina minnen. Sedan dess har de hållit sig gömda och byggt nya liv med nya identiteter, omedvetna om sitt förflutna. Tills en natt blir Mason spårad av sin gamla Citadel-kollega Bernard Orlick, som desperat behöver hans hjälp för att stoppa Manticore från att etablera en ny världsordning. Mason letar efter sin gamla partner, Nadia, och de två spionerna ger sig ut på ett uppdrag som tar dem över hela världen i ett försök att stoppa Manticore, samtidigt som de brottas med ett förhållande som bygger på hemligheter, lögner och en farlig kärlek. samma tid evig.

Varför det sticker ut:Beskrev av Amazon själv som en "oöverträffad serie", är denna långdistans storfilm nästa stora projekt för bröderna Russo efter att ha lämnat Marvel Cinematic Universe. Förväntningarna var höga, redan i sig, med hänsyn till produktionens enorma budget, ökade de ännu mer med omtagningarna (uppskattningar talade om mer än 200 miljoner för de sex avsnitten), och med tanken att förvandla detta till en global franchise medavstickarei olika länder. Richard Madden och Priyanka Chopra Jonas är det ledande paret, tillsammans med Stanley Tucci och Lesley Manville, i denna fiktion som har David Weil (Jägare) como showrunner.

14) "Headless Chickens" (28 april, HBO Max)

Det här är serien:Alberto Martín Ruiz är en före detta fotbollsspelare och nuvarande spelarrepresentant som alla kallar "Beto", som precis har etablerat sig genom att starta en egen representationsbyrå. Beto försöker upprätthålla en balans mellan sin ilska yrkesvärld och hans instabila privatliv med hjälp av sin flickvän Sonia, en tjej som känner honom som ingen annan och som sätter fötterna på jorden. Precis när saker börjar lösa sig inträffar katastrofen: hans starkaste spelare lämnar och hans flickvän dumpar honom.

Varför det sticker ut:För att ställa upp spelare så heterodoxa som Carolina Bang och Alex de la Iglesia, producenter genom Pokeepsie Films och Jorge Valdano Sáenz, son till den legendariske fotbollsspelaren, i samma lag.huvudlösa kycklingar, tidigare känd somapor med pistol, är en dramatisk komedi som utspelar sig i elitfotbollsvärlden, en sektor som redan hade njutit av några skygga utflykter i tv-området (allt för spelet) och att här kallar bland annat Hugo Silva, Dafne Fernández, Kira Miró, Óscar Casas och Gorka Otxoa. Liksom den som öppnade den här listan, kommer den också till den lilla skärmen efter att ha turnerat på andra toppstadioner, som Berlin International Film Festival och Malaga Festival.

Ytterligare 38 serier som har premiär i april 2023:

 1. En sjöman i krig(2 april, Netflix)
 2. Ralph & Katie(2 april, Disney+)
 3. Kungliga kex(3 april, HBO Max)
 4. Riskfyllda lögner(3 april, Fox)
 5. På företaget(4 april, Netflix)
 6. de goda mammorna(5 april, Disney+)
 7. Crossover(5 april, Disney+)
 8. Will Trent(5 april, Disney+)
 9. Rad(6 april, Netflix)
 10. Den utvalda(6 april, Movistar Plus+)
 11. Syster Angelas flickor(6 april, Enfamilia)
 12. Transatlantiska(7 april, Netflix)
 13. Än så länge är allt bra(7 april, Netflix)
 14. Små vackra saker(7 april, Disney+)
 15. Sista ljuset(7 april, Amazon Prime Video)
 16. Wakefield(11 april, filmin)
 17. En man från Florida(13 april, Netflix)
 18. En spion bland vänner(13 april, Movistar Plus+)
 19. Besatthet(13 april, Netflix)
 20. Grekisk sallad(14 april, Amazon)
 21. det sista han sa till mig(14 april, Apple TV+)
 22. Ta tillbaka Alice(14 april, HBO Max)
 23. Jane(14 april, Apple TV+)
 24. Drottningmakare(14 april, Netflix)
 25. Arken(17 april, Syfy)
 26. Vita husets gård(18 april, filmin)
 27. den diplomatiska(20 april, Netflix)
 28. Soldater(20 april, Sundance TV)
 29. Guds droppar(21 april, Apple TV+)
 30. Missbrukare(24 april, Cosmo)
 31. Majflugor(25 april, filmin)
 32. Drift. Partners in Crime(25 april, SkyShowtime)
 33. Mrs Davis(25 april, HBO Max)
 34. Sam Meffire: Fall of a Saxon Symbol(26 april, Disney+)
 35. Tre tallar(26 april, AXN)
 36. Kärleken efter kärleken(26 april, Netflix)
 37. Sjuksköterskan(27 april, Netflix)
 38. Kärlek och död(27 april, HBO Max)

Och ytterligare 18 serier som har premiär i april 2023:

 1. DaveS3 (7 april, HBO Max)
 2. Schmigadoon!Q2 (7 april, Apple TV+)
 3. Unionens tillståndT2 (11 april, Movistar Plus+)
 4. SanditonT3 och final (11 april, Cosmo)
 5. Svärmor som födde digT2 (12 april, Netflix)
 6. Det sista kungariket- Special (14 april, Netflix)
 7. En Black Lady Sketch ShowS4 (15 april, HBO Max)
 8. BarryT4 och final (17 april, HBO Max)
 9. En våg på trettio meterS2 (17 april, HBO Max)
 10. gatudrottningarS2 (17 april, HBO Max)
 11. Paris polis 1905S2 (20 april, Cosmo)
 12. Någon någonstansS2 (24 april, HBO Max)
 13. djävulens språngT2 (24 april, AMC)
 14. Sweet Tooth: The Deer BoyT2 (27 april, Netflix)
 15. Eldflugornas dansT2 och final (27 april, Netflix)
 16. EfterfestenT2 (28 april, Apple TV+)
 17. GrantchesterT7 (28 april, filmin)
 18. FrånS2 (28 april, HBO Max)
(Video) Tere Bin Ep 37 - [Eng Sub] - Digitally Presented by Nisa BB Cream - Yumna Zaidi - Wahaj Ali

 • /
 • serier

Videos

1. CoComelon Songs For Kids + More Nursery Rhymes & Kids Songs - CoComelon
(Cocomelon - Nursery Rhymes)
2. DETROIT EVOLUTION - Detroit Become Human Fan Film / Reed900 Film
(Octopunk Media)
3. Tere Bin Ep 18 - [Eng Sub] - Digitally Presented by Jhalak Beauty Cream - Yumna Zaidi - Wahaj Ali
(HAR PAL GEO)
4. UFC Debut: Conor McGregor vs Marcus Brimage | Free Fight
(UFC - Ultimate Fighting Championship)
5. Tere Bin Ep 39 - [Eng Sub] - Digitally Presented by Nisa Hair Removal Cream- Yumna Zaidi - Wahaj Ali
(HAR PAL GEO)
6. Shathamanam Bhavathi | Telugu Full Movie 2017 | With Subtitles | Sharwanand, Anupama Parameswaran
(Dil Raju)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 28/09/2023

Views: 5719

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.