Bokens dag: Ge bort tusentals titlar med dessa prenumerationer på e-böcker (2023)

För att fira bokens dag eller Sant Jordi kan du följa traditionen och ge en bok till den du vill ha. Men du kan också ge ett abonnemang med tusentals böcker eller ljudböcker som kan läsas på din surfplatta, Kindle eller någon annan läsare. Även om du förlorar romantiken i boken på papper, kommer du att kunna hatusentals titlar för mindre än 10 euro per månad.

Om du vill ge bort böcker kan du ge bort så många som den personen vill istället för att enbart satsa på att välja en. Prenumerationer att läsa utan begränsning i utbyte mot en månatlig betalning eller prenumerationer för att lyssna på ljudböcker från vilken mobil eller surfplatta som helst. De har alla tusentals titlar och obegränsad tillgång att läsa nonstop så mycket vi vill.

Det finns en del gratis lånetjänster på nätet, som t.exeBiblio ansvarig för ministeriet för utbildning, kultur och idrott.Men det finns också andra Netflix-böcker: du betalar ett belopp per månad och läser allt du vill. Eller så lyssnar du på alla ljudböcker du vill ha och behöver.

Prime läsning

En av de bästa prenumerationerna du kan satsa på på World Book Day är för Prime Reading. Det är inte som sådan en prenumeration på böcker utan en del av förmånerna som Amazon inkluderar närvi kontrakt amazon prime. Det har ett pris på 49,90 euro per år eller 4,99 euro per månad men det inkluderar inte bara Prime Reading utan resten av de vanliga fördelarna: fri frakt, exklusiva erbjudanden, tillgång till Prime Video, Prime Music, obegränsad lagring på Amazon Photos...

Prime Reading är en utlåningstjänst med hundratals tillgängliga böcker. Vi kan välja mellan tio till tio.Vi kan välja vilka e-böcker vi läseroch stanna med tio. När vi är klara lämnar vi tillbaka dem och "tar ut" ytterligare tio olika. Det finns inga gränser och du kan läsa så många du vill från alla i Amazonas bibliotek.

Katalogen har cirka 600 titlar ochVi hittar böcker om vilket ämne som helst.Kända bästsäljare, nya författare som börjar sin litterära karriär, etc. Titlarna förändras och katalogen roterar så att du aldrig kommer att bli uttråkad. En annan fördel är att den inte bara finns för Kindle utan även i applikationer för mobiltelefoner eller surfplattor eller till och med att läsa från datorn, med applikationer för PC och Mac.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (1)

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited är premiumversionen för e-böcker på Amazon. Den har en mycket bredare katalog än Prime Reading men den fungerar på liknande sätt: med en månatlig betalning som ger oss obegränsad tillgång till hela biblioteket. Skillnaden är att vi betalar för det självständigt och inte med andra Prime-förmåner. Den har mer än en miljon titlar tillgängliga och vi kan läsa så många vi vill utan begränsningar. Böcker, tidskrifter, ljudböcker, serier...

Kindle Unlimitedett pris på 9,99 euro per månadmed en 30-dagars gratis provperiod och ingen varaktighet. Om du köper en Kindle-enhet får dutre månaders gratisprenumeration för att testa detoch kolla om du ska dra nytta av tjänsten. Du kan använda den på Amazon Kindle men den har också applikationer för vilken enhet som helst. Du kan läsa på Windows, Mac, Android-surfplattor och telefoner eller iOS. Eller från valfri webbläsare på Internet.

Den största skillnaden med Prime Reading är att det finns många fler böcker i katalogen. Miljontals e-böcker tillgängliga som du kan ladda ner och läsa för endast 10 euro i månaden, vilket är vad du normalt skulle betala för att köpa eller ladda ner en enda titel.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (2)

Nextory

Nextory är en tjänstprenumeration på böcker, ljudböcker och Movistar-tidningar.Det är prissatt till 9,99 euro per månad med en gratis 30-dagars provperiod och ingen varaktighet. Du kan avbryta när som helst. Det finns två typer av planer: guld eller familj. Guldplanen tillåter fyra profiler att lyssna och läsa så mycket du vill men det kan bara finnas en profil som används. Familjeprofilen kostar mellan 12,99 och 18,99 euro per månad och tillåter fyra profiler och mellan två och fyra samtidiga avläsningar så att hela familjen kan läsa samtidigt.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (3)

Den kan användas med vilken e-läsare som helst med applikationen. Appen är tillgänglig för Android 5.0 och senare, iOS 12.1 och senare samt iPad 12.1 och senare.Inte kompatibel med Kobo eller Kindle bokläsare,den mest populära på marknaden.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (4)

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (5)

Ladda ner QR-kod

(Video) How To Get Thousands Of Book Downloads With KDP Free Book Promotions

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (6)

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (7)

Ladda ner QR-kod

Nästa: e-böcker och ljudbibliotek

(Video) Write An Entire Ebook in 24 hours Using ChatGPT & Make $2500 A Week on Amazon

Utvecklare:Nextory AB

Det finns alla sorters böcker.Specialiserade ämnestitlarsom psykologi eller sport. Men även skönlitterära romaner, thrillers, romantiska romaner eller klassiker. Det finns också innehåll för barn och ungdomar och böcker för alla åldrar och alla smaker. Om du har några tvivel kan du läsa några av de mest rekommenderade från deras hemsida och konsultera den fullständiga katalogen.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (8)

Hörbar

Audible är en Amazon-tjänst som låter oss komma åt tiotusentals originalljudböcker och podcaster.Det kostar 9,99 euro per månadmen med en 30-dagars gratis provperiod som vi kan använda för att se om vi gillar det eller om vi ska använda tjänsten. Den har inte beständighet eller så kan vi avbryta den när vi vill om vi inte ska använda den längre.

Den är tillgänglig i Spanien sedan 2021 och katalogen ökar och förnyas praktiskt taget varje dag, med nyheter och exklusivt innehåll. Det finns ljudböcker men också originalpoddar och mer än 900 000 alternativ som vi kan välja att lyssna på i den officiella appen. Vi kan hitta olika kategorier eller genrer eller använda sökmotorn. Förutom,det finns titlar som berättas av dubbningsexpertersom kommer att få oss att njuta av upplevelsen.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (9)

Den är kompatibel med surfplattor, mobiltelefoner eller smarta högtalare hemma genom att ladda ner den officiella applikationen. Och om du är en Audible-prenumerant kan du lyssna på dem online eller ladda ner dem för att ta dem vart du vill. Du kan justera uppspelningshastigheten, lägga till bokmärken till delar som intresserar dig och vill spara eller till och med ladda ner bilagor som grafik.

Den låter dig även aktivera en insomningstimer om du är en av dem som vill lyssna på dem innan du somnar men hindra dem från att spela hela natten när du somnat. Och den har ett gamification-system som berättar hur mycket du lyssnar eller så ger det dig medaljer allt eftersom.slutföra ljudböcker och poddar på tjänsten.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (10)

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (11)

Ladda ner QR-kod

Hörbart: Ljudböcker, podcasts

(Video) TOPP 5 bevis för liv efter döden

Är enoriginal och annorlunda presentalternative för alla åldrar om du vill lyckas på Världsbokdagen och vill ge bort möjligheten att ha tusentals och åter tusentals ljudböcker tillgängliga.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (14)

Storytel

Storytel är ett annat viktigt när du lyssnar på ljudböcker. Obegränsat med ljudböcker från 8,99 euro per månad utan beständighet. Du kan avbryta när du vill och det finns en 14-dagars provperiod på gratis användning. Det finns en familjeplan med två konton för 15,99 euro per månad. Och en Family Plus-plan för 20,99 euro per månad med tre tillgängliga konton. Detre oss inkluderar obegränsat med böcker, barnläge och offlineböcker.

Den är tillgänglig i mer än 25 länder och det finns innehåll på olika språk. Den har mer än 500 000 titlar tillgängliga och det finns e-böcker, ljudböcker, poddar eller originalserier. Vi kan filtrera efter kategori eller se de bästa träffarna för ögonblicket eller varje dag, nyheterna eller de mest efterlängtade. Du kan se vad som är trendigt med hjälp av sökmotorn för något specifikt.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (15)

(Video) 5 amazing websites to download books for FREE!

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (16)

Ladda ner QR-kod

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (17)

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (18)

Ladda ner QR-kod

Utvecklare:Storytel AB

(Video) Million Dollar Storage Wars Locker han betalade bara $50 Abandoned Auction

Storytel är en av dem som låter oss göra ett presentkort till bokens dag. Du kan fylla i det direkt från webben för att skicka det till familj eller vänner. Åtkomst med ditt konto eller skapa ett med en e-post. När du är inne väljer du mellan alternativen. En månad, tre månader, sex eller tolv. Du väljer en betalningsmetod och du kan få kortet via e-post. När du väl har den skickar du den eller skriver ut den och ger den till den personen.

Día del Libro: Regala miles de títulos con estas suscripciones a ebooks (19)

Videos

1. Förbjuden Egyptisk Upptäckt av en Avancerad Teknologi
(Universe Inside You)
2. An $8600 a Month Amazon KDP Niche With Low Competition
(Paul Marles)
3. Vad finns i min baksida? - Slutet av skolan | Vi är Daviserna
(We Are The Davises)
4. How to Quickly Upload Journal to KDP - Book Publishing Tutorial
(Paul Marles)
5. Bisarr upptäckt! ~ Övergivet slott i Hogwarts-stil från 1600-talet
(Bros Of Decay)
6. Surmörtar och bronsgubbar, en föreläsning med arkeolog Jonathan Lindström
(Kulturarv i Blekinge)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated: 22/08/2023

Views: 5753

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.