De bästa spelen i april 2023 är släppen som du inte får missa på konsoler och PC - Spelnyheter 24 (2023)

När vi närmar oss halvvägs ökar takten för släpp på PS5, PS4, Xbox X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC/Steam-däck. Vi blir mer och mer spelbara, och det är viktigare.

Det stora spelet släpptes april 2023. Jag noterar att paraden av fantastiska titlar fortsätter – i vissa fall på obestämd tid under några månader och till och med några år.

För mig, även om vi inte förväntar oss många och mycket bra videospel den här nya månaden, kommer vi bara att producera de bästa, om inte minst av de bästa i april 2023. Det är alltid bättre att vara förberedd så att våra portföljer inte vidgas utan varning.

VIDEO

Trailer för Horizon Forbidden West: Burning Shores Reserve på PS5.

I april denna månad finns det massor av spännande äventyr och olika upplevelser som tillfredsställer allas smaker. Tyngda spanska titlar landar äntligen på konsoler och PCa full-canon DLC når den nya generationen av Sony och alla andra produkter finns kvar.

Det enorma antalet spel ger oss zombies som har blivit bettade i tusentals år, uppföljaren till galaktiska äventyr fulla av ambitioner och många fler förslag värda uppmärksamhet. Vi rekommenderar inte bara de bästa versionerna och spelen från april 2023 som du inte kommer att missa.

Väg 96: Mile 0: Väg 96.

Utgivningsdatum: 4 april Plattformar: PS5, PS4, Xbox X|S, Xbox One, Nintendo Switch och PC Genre: musikalisk äventyrsäventyr.

Varje äventyr börjar. Road 96: Mile 0 ger en viss innebörd till den fantastiska rutten 96 – släppt nyligen. Dess skapare ville dock lägga till en twist till dess indieberättelseformel, så att vi kunde spela ett litet annat spel som det, Rhythm music.

(Video) The Biggest Game Releases of April 2023

På vilket sätt av Sayonaras Wild Hearts Det är klart, Road 96: Mile 0 berättar historier om vänskap samtidigt som det påverkar frågor som sociala ojämlikheter, politiska problem och till och med politiska fördomar från två tonåringars synvinkel.

Culse of the Sears Rats är vanliga.

VIDEO

Se är bilden av ett mullrande av hav.

Releasedatum: 6 januari, Plattformar: PS5, PS4, Xbox X|S, Xbox One, Nintendo Switch / PC Genre: Metroidvania.

En av tidens mest efterlängtade spanska matcher kommer om bara några dagar. Havssköldpaddan är en handanimerad fascinerande av metroidvania gjord av Petoons Studio och har redan fått mycket uppmärksamhet.

Du kan utforska, antingen ensam eller med en partner, denna olinjära värld låter dig utforska dina upplevelser fram och tillbaka, eftersom du använder olika karaktärer med olika förmågor och förmåner. Råttor och pirater Var försiktig med dem.

Megaman var den första som ingick i den historiska samlingen.

14 maj: Plattformar: PS5, PS4, Nintendo Switch och PCGenre: Plattformsäventyr.

Det finns en hel samling av denna subsaga som består av den berömda Capcom-maskoten till din tjänst. Låt oss följa med. Vad är Legacy Collection från Mega Man? Håll en hemlighet eftersom det finns några spel:

Mega Man Battle Network, Mega Man Battle Network 2, Mega Man Battle Network 3, Blå, Mega Man Battle Network 3, Vit, Mega Man Battle Network 4 Red Sun, Mega Man Battle Network 4 Blue Moon, Mega Man Battle Network 5 Team Protoman , Mega Man Battle Network 5 Team Överste, Mega Man Battle Network 6 Cybeast Gregar, Mega Man Battle Network 6 Cybeast Falzar.

(Video) Top 10 NEW Games of April 2023

The Mageseeker: The Legends of Britain Story.

18 mars, PS5, PS4, Xbox One, Nintendo Switch och PC Genre: Action RPG.

League of Legends fortsätter att växa. Riot Games fortsätter med sitt Riot Forge-program där han samarbetar med oberoende studios för att utveckla ett program som inte bara handlar om vilket projekt som helst som ska ses i ett annat universum.

The Mageseeker: The League of Legends Story är deras nästa spel som är skapat av utvecklaren av de spanska Digital Sun Games, som tar ett liknande förhållningssätt till ett nytt RPG som är mycket karakteristiskt i visualitet.

Minecraft Legends

Slutgiltig produktsläppningsdatum: 18 april Plattformar: PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC Genre: Strategi: Strategi: Strategi: Strategi: Strategin: Strategi: Strategi: Strategin: Plan: a Strategy : Strategi.

Med Minecraft Legends fortsätter Mojang-fenomenet att växa. Febern om den fastnar svindlar inte och formeln överförs därför till en annan genre, strategin. Jag skulle vilja komma in i detta fulländade universum med en ny förmåga.

Kampanjen kan genomföras på egen hand och i samarbete och kommer att baseras på konfrontationer där kaos och planering ofta går en stor del av vägen. Den här saken har inte eliminerats, lugna ner alla. Du tog en diamant vid middagstid!

Horizon Forbidden West: Burning Coves.

Utgivningsdatum: 19 april Plattformar: PS5 Genre: Action-äventyrsrollspel i öppen värld.

Aloy är inte överens med Western Horizon. Burning Shores är hans nya äventyr. Han kommer så småningom att anlita de mest tekniskt avancerade PlayStation-funktionerna som finns tillgängliga för nedladdning på marknaden (inom en snar framtid är det inte den enda som kan nå PS4).

Vi reste till Los Angeles och fortsätter att lära oss om det förbjudna västern. The Burning Shores döljer ett nytt hot mot mänskligheten, och Aloy måste fixa röran igen. Verkligen, flickan vilar inte! Men hennes nya äventyr lovar att bli det bästa av april 2023.

(Video) 15 NEW Games of April 2023 To Look Forward To

Two Days of War: The Rewind of a World War 1: The Reboot Camp.

Idag, det 21:a spelet och Nintendo Switch: Revolution-baserad taktisk RPG.

Det var ett tag sedan Nintendos releasedatum för Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp tillkännagavs, men spelet är äntligen här. En av de tre bästa av Game Boy Advance-försäljningssiffrorna får många fler nya funktioner.

Advance Wars och Advance Wars 2: Black Hole Rising är tillbaka med ett nytt lager färg som ger två klassiska kampanjer, multiplayer, olika lägen och många bilder som är lika färgglada som söta. Hans armé väntar på dig, general.

Dead Island 2:30

VIDEO

Dead Island 2 spela extendido.

21 maj, 3R-plattformar: PS5, PS4, Xbox One X|S, Xbox One, Xbox One och Xbox One.

Efter år av väntan på den här delen har vi slösat bort tid. Den här döde mannen lever verkligen! Tror du att zombies inte har gjort något så för tio år sedan? Du är kär i Dead Island 2 – du har fel.

Det finns hemska saker i det postapokalyptiska Los Angeles, men det finns ingen väntan alls, ingen trafik. Du kan också slakta zombies. Vi kommer inte att ljuga för dig Dead Island 2 vet vad det handlar om: att vara försiktig, och bara till några utspridda odöda hjärnor för att stressa ner dig.

The Last Case of Benedict Fox var ett fall av det sista fallet.

VIDEO

Det sista fallet av Benedict Fox avslöjar släp Xbox andamp; Bethesda Games Showcase 2022.

Det finns inget släppdatum den 27 april – Xbox X|S, Xbox One / Genre: Lovecraftian Metroidvania: 27 november.

Utöver det lovar The Last Case of Benedict Fox att vara en sann gåva för fans av action metroidvania inspirerad av verk av H.P. Lovecraft. Det var många spelares avsikt sedan spelet presenterades under det tredje kvartalet 2022.

I det sista fallet med Benedict Fox, som var början av 1900-talet, satte vi oss i Benedictus, en detektiv som var kopplad till en demonisk varelse, än mindre förlita sig på att han skulle ansluta sig till människorna som just hade dött. . Jag hittar det bästa sättet att slutföra det.

Star Wars Jedi: The Survivor.

VIDEO

Star Wars Jedi Survivors trailer.

Utgivningsdatum: den 28 april Plattformar: PS5, Xbox Series X|S och PC Genre: Metroidvania-äventyr.

Vi lämnade för sista gången den stora lanseringen denna månad. Star Wars Jedi Survivor är den efterlängtade uppföljaren till Star Wars Jedi Fallen Order. Respawn och EA-sagan avslutas med en ny del, som lovar att boosta allt under 2019.

Star Wars Jedi Survivor tar oss tillbaka till Cal Kestis och Mantis i ett blodigt äventyr, där det skulle vara praktiskt taget omöjligt att överleva det galaktiska imperiet. Fler stridsalternativ, större styrka och större rörelse, och bättre metroidvania-samlingar och mycket mer väntar på dig.

Hittills är vår recension av De bästa utgåvorna från april 2023 på konsoler och datorer.

FAQs

Vilka spel kommer ut 2023? ›

Nya spel 2023
 • Forspoken. ...
 • Dead Space (Remake) ...
 • Hogwarts Legacy. ...
 • Resident Evil 4 (Remake) ...
 • Dead Island 2. ...
 • Star Wars Jedi: Survivor. ...
 • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. ...
 • Suicide Squad: Kill the Justice League.
Mar 23, 2023

Vilket är det populäraste spelet 2023? ›

Hogwarts Legacy nominerades som "most anticipated games of 2023" på Game Awards 2022 och "most wanted game" på Golden Joystick Awards 2022, spelet kommer släppas 10:e februari till allmänheten.

Vilket datorspel är populärast? ›

Det bäst säljande datorspelet hittills är Minecraft, ett sandboxspel ursprungligen utgivet för Microsoft Windows, Mac OS och Linux år 2011. Spelet har sålts till ett brett utbud av plattformar och har sålt över 176 miljoner exemplar.

Vad finns det för spel på ps5? ›

När var det spel? ›

När då då original är ett roligt spel för hela familjen där det gäller att sätta händelser, personer, prylar och platser i rätt tidsföljd. Vann Ingemar Stenmark sin första världscupseger innan eller efter att Marabou började tillverka tuggummit Toy?

Vilken är världens läskigaste spel? ›

MovieZines läsare har fått rösta fram vilket som är det bästa skräckspelet eller skräckspelserien genom tiderna, där zombierysaren "Resident Evil" är den stora vinnaren.

Vad är det sämsta spelet i världen? ›

”Världshistoriens sämsta spel” är tillbaka i rampljuset. 1983 dumpades 728 000 exemplar av ”ET: The extraterrestial”-spelet på en soptipp i New Mexiko. I helgen började man gräva upp spelen igen. Det har kallats världshistoriens sämsta spel.

Vem ser bäst spel? ›

Ett superroligt spel för två lag där det lag som ser bäst och kommer ihåg mest vinner. Ta ett bildkort, titta på bilden i 30 sekunder och svara sedan på frågorna som det andra laget ställer.

Vilket är det bästa spelet i hela världen? ›

Här har vi samlat roliga spel för två.
...
roliga sällskapsspel att spela med vänner eller familj
 1. När då då? ...
 2. Ticket to Ride. ...
 3. Hint. ...
 4. Codenames. ...
 5. Bezzerwizzer. ...
 6. Catan. ...
 7. Prosecco pong. ...
 8. Quiznödig på festen.

Vad är dåligt med datorspel? ›

Dataspelande kan påverka psykisk hälsa, relationer, skola och arbete. Vidare finns samband mellan dataspelande och psykisk ohälsa, såsom depression och ångest. Den som spelar mycket kan även få problem med den fysiska hälsan, skolarbete, sömn och sociala relationer.

Vilket tv Spel är störst? ›

Vi har utsett Sony Playstation 5 till vår testvinnare. Sonys senaste Playstation kom 2020 och har egenskaper vi aldrig tidigare har sett på en PlayStation.

Vilket är världens första spel? ›

De första spelen utvecklades på 1950-talet av fysiker i forskningslaboratorium och spelen släpptes inte till allmänheten. Bland annat: Tennis For Two som var ett spel på en liten skärm, två spelare som spelar mot varandra med varsitt “tennisrack” och en boll studsande mot varandra.

Vilket är det mest spelade spelet? ›

Det är dock helt frivilligt och ger inget övertag i spelet. Med sina 70 miljoner registrerade konton, 32 miljoner aktiva spelare varje månad, 12 miljoner aktiva spelare varje dag och över en miljard spelade timmar varje månad spritt över mer än 145 länder så är LoL det mest spelade dataspelet i världen.

Vilket är det mest krävande spelet? ›

Skulle nästan vilja påstå att de snyggaste spelen och de mest krävande spelen är två olika kategorier idag. De spel som får en hyfsat ny dator att gå på knäna räddas sällan av ett 3090 heller utan är dåligt optimerade. Matrix Awakens med unreal engine 5. ecHo!

Har ps6 kommit ut? ›

Som sagt, vi kunde förstå att det nya PlayStation 6 kommer att lanseras tidigast 2027, vilket skulle lämna PS5 med ett regerande liv på endast 7 år, samma år som PS4 levde innan dess efterträdare kom.

Varför ska man köpa PS5? ›

Anledningen är att standardversionen har en 4K blu-ray skivspelare, vilket den digitala versionen saknar. Om du sitter på en stor kollektion av blu-ray skivor eller en uppsättning av PS4 spel hemma så kan PS5 standard vara rätt konsol för dig.

Kan ett PS5 ligga ner? ›

Under CES 2023 meddelade Sony att spelkonsolen Playstation 5 är vida tillgänglig globalt, vilket även är fallet i Sverige – om än till överpris. Bland många betydelsefulla innovationer är att en platta följer med Playstation 5, vilken gör att spelkonsolen kan placeras liggande och stående.

Vad försvann spel? ›

Vad försvann? är ett lättspelat och kul spel som snabbt blir allas favorit! Utmana familj och vänner och se vem som först upptäcker vad som försvinner från bordet. Sprid ut korten och försök komma ihåg vilka saker som ligger framme.

Vad var det första spelet? ›

Ofta anses det första “officiella” datorspelet vara Spacewar, som utvecklades 1962 (som är tillgängligt på https://www.masswerk.at/spacewar/). Tanken med spelet är att förstöra en annan spelares fartyg utan att själv falla i solen. Spelet utvecklades för PDP-1-datorn som användes av MIT.

Kan du ta en hint? ›

Kan du ta en hint? Ett spel där du måste vara snabb, tydlig och kreativ i flera kategorier. Här delar ni in er i lag, snurrar på snurran och gör det som uppdraget säger. Ni har endast 90 sekunder på er att lösa det som försöker sägas, hummas, sjungas, eller i charader.

Vilket är det svåraste spelet i världen? ›

1. Dark Souls. Dark Souls är känt som ett av de svåraste och mest hänsynslösa spelen under 2000-talet. Har du inte bra koll på spelmekaniken är det näst intill omöjligt att ta sig förbi vissa fiender, och då pratar vi om några av de första du stöter på.

Vad är världens läskigaste bild? ›

Fotografen Bulla gick ett dystert öde till mötes då han året efter angavs som spion av en kollega och deporterades till Sibirien. Där tros han ha blivit skjuten till döds i oktober 1938, vilket innebär att hans bild på gasmaskparaden numera är i Public Domain. Det är alltså fritt fram att använda den.

Vilken är den läskigaste karusellen? ›

Giant Drop, Dreamworld

Fritt fall är populärt och finns på de flesta nöjesparker. Den läskigaste ska vara denna där du faller fritt i 115 meter, något som motsvarar ett höghus med 39 våningar. Du kommer upp i en hastighet av 135 km/h och utsätts för 3,5 G-krafter.

Vilket spel ska jag spela? ›

Om du föredrar lite FPS-action rekommenderar vi Escape From Tarkov. Det här spelet är verkligen inte för alla eftersom det kan vara mycket straffande, särskilt för casual spelare.

Vad är det kändaste spelet i Roblox? ›

Dungeon Quest

Trots att många av de bästa Roblox-spelen hämtar stor inspiration från gamingvärldens mest populära titlar, gör det dem inte mindre roliga.

Vad finns det för spel? ›

Genrer
 • Äventyrsspel. Datorspel är olika till sin karaktär och har skilda mål för spelaren. ...
 • Plattformsspel. En annan klassisk genre är plattformsspel, som bygger på att spelfigurern. ...
 • Rollspel. En mer avancerad form av äventyr är rollspel, en digital vidareutveckling. ...
 • Actionspel. ...
 • Strategispel. ...
 • Överförda spel.

Vem svarar först? ›

Produktbeskrivning. Spelet som lockar dig att svara, även om du inte kan svaret! Ett snabbt spännande och roligt kunskapsspel! Ju färre ledtrådar du behöver för att lista ut svaret, desto fler steg framåt på spelplanen.

Vem vet minst spel? ›

I Vem Vet Minst får du nämligen bluffa dig förbi frågor som du inte kan, och istället försöka få svara på bara de frågorna du kan! I spelet finns dessutom även en "lögndetektorguide" som hjälper dig att avslöja vilka spelare som drar en vals och hitta de som talar sanning!! Den här produkten har inga recensioner.

Vad är mest sökt på Google spel? ›

Utöver att ta hänsyn till vad du själv har sökt på tidigare är det massor av andra parametrar som spelar in. Först och främst är Googles "autospelling"-motor baserad på antalet sökningar.

Vad är det dyraste spelet i världen? ›

Den 11 juli 2021 såldes en spelkassett med Super Mario 64 från 1996, det år då spelet lanserades, för 1,56 miljoner dollar (13,5 miljoner kronor) på Heritage Auctions.

Hur spelar man på 5 sekunder? ›

Spelaren som sitter till höger tar ett kort och läser en fråga, till exempel: "Säg 3 ingredienser man har på pizzan". Nu har den yngste spelaren 5 sekunder på sig att ge tre snabba svar. Om personen lyckas får den behålla kortet och turen går vidare till nästa spelare.

Vilket är det nyaste spelet? ›

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lanseras till Nintendo Switch den 12:e maj. Ta en titt på det sista trailern för en glimt av vad som väntar i detta episka nya äventyr. I en ny video för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, visade The Legend of Zelda-seriens producent Eiji Aonuma upp gameplay.

Hur mycket ska en 13 åring spela? ›

Två timmars skärmtid per dag låter kanske bra men hur sannolikt är det med en spelsugen 13-åring som är hemma själv hela dagen? Det är roligare för barnet och för dig att ha regler som de lyckas följa. Beroende på barnets ålder kan du ställa krav på motprestationer för spelande/skärmtid.

Hur länge ska en 11 åring spela? ›

Det finns ingen given, exakt tidsgräns som indikerar att spelandet har gått över styr. Det handlar om vad spelandet får för konsekvenser.

Hur mycket ska barn få spela? ›

Hur ofta samt hur länge man spelar varierar. Det framgår dock att flertalet av barnen spelar varje dag. Läkare rekommenderar att den sammanlagda tiden för TV- eller datorspelande inte ska överstiga två timmar per dag för barn mellan 7-12 år.

Är det värt att köpa PS4 2023? ›

A great console to play classics from the PS4 library on. Även om det finns nya konsoler betyder det förstås inte att du inte kan köpa en äldre konsol. PS4 Pro har fortfarande ganska mycket kraft att tillgå i förhållande till den nuvarande generationen och ett enormt bibliotek av fantastiska spel som den kan köra.

Vad är bäst Playstation eller Xbox? ›

Playstation 5 har bättre grafik och ljud, medan Xbox Series X erbjuder en snabbare spelupplevelse och har större utbud av spel. Ta hänsyn till personliga preferenser och se vad som är viktigt för dig, ditt community och din familj, så kommer spelupplevelsen bli oförglömlig!

Vilken konsol har sålt mest? ›

Lista över mest sålda spelkonsoler
UtgivareSpelkonsolSålda enheter
SonyPlaystation102,49 miljoner
NintendoWii101,63 miljoner
SonyPlaystation 387,41 miljoner
MicrosoftXbox 36085,8 miljoner
24 more rows

Vilken konsol kom först? ›

De första kommersiella spelkonsolerna

Tillsammans med företaget Magnavox utvecklade han konsolen Magnavox Odyssey som lanserades på den amerikanska marknaden i maj 1972. Detta var den första spelkonsolen för hemmabruk som gick att köpa och man kunde spela en rad olika spel på den.

Vilket är det äldsta brädspelet? ›

Backgammon. Detta spel, som kan dateras så långt tillbaka i tiden som antiken, är det äldsta i vår lista och anses av vissa historiker vara det äldsta spelet vi idag känner till. Anledningen till detta är bland annat att många tidigare spel varit föregångare till Backgammon.

Vem där spel original? ›

Vem Där? - ett roligt spel där du ska gissa vem den mystiska personen är. Ställ ja- och nej-frågor för att få reda på vilken din motspelares figur är. Sällskapsspelet går snabbt och enkelt att spela och spelas av två personer.

Hur gammal måste man vara för att spela Fortnite? ›

Fortnite har en åldersgräns på 12 år och det finns en anledning till det. Det är alltså inte tänkt att barn under denna ålder ska spela Fortnite.

Hur många spel finns det i Roblox? ›

Roblox är alltså inte inte spel utan en plattform för att spela massor av olika spel och/eller skapa spel med programmet Roblox Studio. Enligt Roblox har över 15 miljoner spel skapats av användarna.

Hur många spel finns det på Steam? ›

Få tillgång till spel direkt

Med nästan 30 000 spel från AAA till indie och allt däremellan. Njut av exklusiva erbjudanden, automatiska speluppdateringar och andra bra förmåner.

Vilka spel är krävande? ›

När du bara vill ha kul - Level-systemet
 • Lite krävande spel. Exempelspel: Counter-strike: Global Offensive, Rocket League, Valorant. ...
 • Medium krävande spel. Exempelspel: Fortnite, Battlefield 2042, Call of Duty: Warzone. ...
 • Tunga, krävande spel. Exempelspel: Microsoft Flight Simulator, Control, Red Dead Redemption 2.

Hur köper man spel till dator? ›

Du kan köpa och ladda ner både spel och program direkt via vår hemsida. Du får då en digital version av spelet eller programvaran direkt till din dator - snabbare och smidigare blir det inte. Med digital nedladdning kommer du alltid kunna få tillgång till spel och programvara direkt, när det passar dig.

Vem gjorde det första spelet? ›

Det första kända elektroniska spelet skapades av Thomas T. Goldsmith Jr. och Estle Ray Mann. Spelet patenterades första gången den 25 januari 1947 och gick under benämningen "Cathode-Ray Tube Amusement Device", och var inspirerat av radarskärmar från andra världskriget.

Vilket är världens svåraste spel? ›

1. Dark Souls. Dark Souls är känt som ett av de svåraste och mest hänsynslösa spelen under 2000-talet. Har du inte bra koll på spelmekaniken är det näst intill omöjligt att ta sig förbi vissa fiender, och då pratar vi om några av de första du stöter på.

Hur många svenskar spelar datorspel? ›

Nästan hälften av alla män (49 procent) och en dryg tredjedel av alla kvinnor (37 procent) i åldern 16–84 år har spelat dataspel under de senaste 12 månaderna, enligt Swelogs 2021. Cirka 13 procent har spelat dataspel dagligen, och män gör det i något högre utsträckning än kvinnor (15 procent jämfört med 10 procent).

Vad är det mest populära spelet? ›

Vilka onlinespel är populära just nu?
 • Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) Född 2012 har CS: GO blivit ett av de mest kända spelen de senaste tio åren. ...
 • League of Legends (LOL) League of Legends har en ikonisk status i onlinespelvärlden. ...
 • Online-spelautomater.
May 15, 2023

Vem kom på den första datorn? ›

Den första datorn

Det var en engelsman vid namn Charles Babbage, som arbetade på en maskin helt uppbyggd av kugghjul. Hans maskin blev dock aldrig klar, eftersom man på den tiden inte kunde tillverka kugghjul med tillräckligt hög precision. Han hade också problem med energiförsörjningen.

Är Roblox bra för barn? ›

Är Roblox farligt? Eftersom en så stor del av Roblox skapas av användarna själva, är det också svårt att svara på frågan om det är en bra eller dålig miljö för barn att vara i. Det finns både barnvänliga och trevliga spel på Roblox, men också sådant som inte är särskilt lämpligt för unga.

Vem äger Roblox? ›

Roblox
ROBLOX nuvarande logotyp.
Information
OriginaltitelDynablocks
ÅrJuni 2004 (privat alfa, "Dynablocks") Juli 2005 (offentlig alfa) 2006 (officiell release)
UtvecklareRoblox Corporation (David Baszucki, John Shedletsky, Matt Dusek och Erik Cassel)
14 more rows

Vad betyder Roblox? ›

Roblox är inte bara ett spel, utan många. Det är en plattform där spelarna – mest barn – själva kan skapa spel och dela med sig. Spelet skapades av David Baszucki och Erik Cassel år 2004. I dag har de cirka 70 miljoner användare, hävdar företaget, enligt quora.com.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 29/05/2023

Views: 6543

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.