De mest efterlängtade släppen på Netflix, HBO Max, Amazon Prime och Disney+ (2023)

I april förnyas skylten för de viktigaste streamingplattformarna och ger en mängd olika innehåll för alla målgrupper. Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Disney+, Star+ och AppleTV+. Bland månadens enastående släpp finns "Love after love", den biografiska serien om Fito Páez producerad av Netflix, den sista säsongen av den prisbelönta HBO Max-komedin "Barry", och flera nyheter med stora namn.

Detta är agendan för månadens måste-se-släpp, plattform för plattform:

Los estrenos más esperados en Netflix, HBO Max, Amazon Prime y Disney+ (1)

"Mystery in sight": The Spitz, hemsökt av spänning

Los estrenos más esperados en Netflix, HBO Max, Amazon Prime y Disney+ (2)

Fito Páez-showen i Vélez kommer att ses av Star +

"Kärleken efter kärlek". 24 april.

Den biografiska serien beskriver Fito Paez liv och utvecklingen av hans musikaliska karriär tillsammans med rockikoner som Charly García, Fabiana Cantilo och Luis Alberto Spinetta. Producerad av Mandarina Televisión och av Rosario-musikern själv tillsammans med filmskaparna Juan Pablo Koldziej, Mariano Chihade och Juan Taratuto, kommer remsan att erbjuda en resa genom 30 år av singer-songwriterns personliga och professionella karriär, med hans framgångar, tragedier och älskar.

Kärlek efter kärlek | Releasedatum | Netflix

"Välkommen till Eden", andra säsongen. april, den 21:a.

Den spanska spänningsserien skapade om fyra unga människor som bjuds in till en exklusiv fest på en hemlig ö och hamnar i en komplex intriger som återvänder. I denna andra säsong växer mysteriet och faran på ön och Eden Foundation välkomnar nya karaktärer och intriger.

Välkommen till Eden | Officiell trailer | Netflix

"Bronca", första säsongen. 6 april.

Den dramatiska komedin, vars ursprungliga engelska titel är "Beef" åtföljs av kvalitetsstämpeln från A24-studion, ansvarig för den senaste Oscarsvinnaren för bästa film "Allt överallt samtidigt". Med Steve Yeun (“The Walking Dead”) och Ali Wong i huvudrollerna, berättar den tio avsnitt långa serien historien om två missnöjda individer som korsar vägar i en bilolycka med oförutsedda konsekvenser.

Skälla | Officiell trailer | Netflix

"Transatlantic", första säsongen. 7 april.

(Video) New to Netflix, HBO Max, Disney+, & More - March 2023

För den som gillar historiska dramer, denna premiär. Med Gillian Jacobs och Cory Michael Smith i huvudrollerna, den sjudelade serien utspelar sig i andra världskriget och berättar den sanna historien om Varian Fry, en amerikansk journalist som lyckades få mer än 2 000 flyktingar att lämna Frankrike mellan 1940 och 1941. Hans klienter var bl.a. konstnärer och teoretiker som Hannah Arendt, Max Ernst, Marcel Duchamp och Marc Chagall.

Transatlantiska | Officiell trailer | Netflix

"Power Rangers: Igår, idag och för alltid". 19 april.

Huvudpersonerna i den första serien återvänder 30 år senare i denna Netflix-originalfilm. Tre decennier har gått sedan Zordon förde dem samman för att skydda mänskligheten, men de kommer att mötas igen när en fiende från det förflutna dyker upp igen. Perfekt för nostalgiska människor som växte upp med dessa karaktärer på den lilla skärmen.

Power Rangers: Igår, idag och för alltid - Officiell trailer – IGN Latin America

"Sug det." 7 april.

Ett alternativ för hela familjen är denna nyfikna film som ger en vänlig snurr åt myten om chupacabra. I den här fantasy-äventyrsfilmen regisserad av Jonás Cuarón (son till den flerfaldigt prisbelönte Alfonso Cuarón), åker en ensam pojke till sin familj i Mexiko. I sin farfars skjul hittar han den mytomspunna och fruktade varelsen och de blir vänner.

suger | Officiell trailer | Netflix


Disney+

"Resan till jordens centrum", första säsongen. 5 april.

Inspirerad av den homonyma boken av Jules Verne, föreslår denna serie producerad i Mexiko en anpassning av den traditionella berättelsen där äventyrets huvudpersoner är barn. Resan börjar när en ung man vid namn Diego skickas till ett läger, där de tillsammans med sina bröder och vänner hittar en portal till en annan dimension inne i hans mormors övergivna bil.

Resa till jordens centrum | Officiell trailer | Disney+

"Peter Pan och Wendy". 28 april.

(Video) Unbelievable | Official Trailer | Netflix

I en annan live action-anpassning av Disney-klassikerna kommer en ny version av historien om de förlorade pojkarna. De unga skådespelarna Alexander Molony och Ever Anderson Jovovic är ansvariga för att väcka Peter Pan respektive Wendy till liv. I rollistan finns även Jude Law som Captain Hook och Yara Shahidi som Tinker Bell.

Peter Pan och Wendy | Dubbad officiell trailer | Disney+

HBO Max

"Barry", fjärde och sista säsongen. 17 april

En av HBO Maxs framstående serier kommer att ta slut denna månad. I huvudrollen och medskapad av Bill Hader, berättar den historien om Barry Berkman, en kontraktsmördare som drömmer om att bli skådespelare. Efter en gripande tredje säsong, nu bakom galler, hamnar Barry på jakt efter förlossning efter att ha hittat gemenskap i en skådespelarklass. Under sin utveckling samlade "Barry" 44 nomineringar och elva Emmy Award-statyetter.

Barry säsong 4 | Officiell trailer | HBO Latinamerika

"Kärlek och död", första säsongen. 27 april

Med Elizabeth Olsen i huvudrollen återställer serien den sanna historien om Candy Montgomery, även känd som "Yxemördaren". Genom sex avsnitt berättar "Love and Death" ett av de mest kända brottsfallen i USA: mordet på Betty Gore i händerna på Candy, hennes granne, kyrkvän och hennes mans älskare.

Kärlek och död | Officiell trailer | HBOmax


Amazon Prime-video

"The Marvelous Mrs Maisel", femte och sista säsongen. 14 april

En av plattformens favorit- och mest prisbelönta seriepremiärer (The Marvelous Mrs. Maisel) släppte äntligen den sista förhandsvisningen av sin femte och sista del. Från skaparna av "Gilmore Girls" (Amy Sherman-Palladino och Daniel Palladino), kretsar fiktionen med Rachel Brosnahan i huvudrollen på Midge Maisel, en hemmafru som, efter att ha upptäckt sin mans bedrägeri, börjar en stand-up-karriär i New York. femtiotalet. Från och med nästa 14 april kommer tre avsnitt i veckan att ha premiär, tills de når slutet planerat till den 26 maj. Mot slutet finner Midge att hon kommer närmare framgången hon alltid drömt om, men det kommer inte att vara så lätt för henne att uppnå det.

The Marvelous Mrs Maisel Säsong 5 | Officiell trailer | Spanska undertexter

(Video) Tiny Pretty Things | Official Trailer | Netflix

"Tillsammans till döden", första säsongen. april, den 21:a

Baserad på kultfilmen "Dead Ringers" från 1988, regisserad av David Cronenberg, lovar denna serie med Rachel Weisz att bli en av årets mest innovativa. I denna sex-episods psykologiska thriller är tvillingarna Elliot och Beverly Mantle (båda spelade av Weisz) gynekologer med ett etiskt gränslöst mål: att för alltid förändra hur kvinnor föder barn.

SERIE: Inseparable [Dead Ringers] (2023) | Teasertrailer med textning på spanska

"Citadel", andra säsongen. 28 april

Denna sci-fi-thriller från bröderna Anthony och Joe Russo (ansvariga för Marvel-hits som "Avengers") handlar om en nedlagd oberoende spionorganisation som heter Citadel. Med Priyanka Chopra och Richard Madden i huvudrollerna utforskar serien livet för agenterna som arbetade för den mystiska delegationen. Även om inte många detaljer om handlingen för den andra säsongen är kända, var det känt att det är en av de dyraste serierna i historien, med en budget som överstiger 200 miljoner dollar.

Citadel - Official Trailer 2 | Prime Video

Stjärna+

"Amen: Francis svarar". 5 april.

Den här dokumentären visar mötet mellan tio ungdomar mellan 20 och 25 år som fick möjlighet att prata med påven och ställa frågor som rör ungdomar.

Amen: Francis svar | Officiell trailer | Stjärna+

"Små vackra saker", första säsongen. 7 april.

Baserad på den bästsäljande boken av Cheryl Strayed (amerikansk författare och bloggare), berättar denna dramatiska komedi med Kathryn Hahn historien om Clare, en kvinna som hanterar stressen av ett uppbrott när hon blir rådkrönikör för en tidning.

Små vackra saker | Officiell trailer | Stjärna+

(Video) New on Netflix | April 2023

Apple TV Plus

"Världen mot Boris Becker", 7 april.

Dokumentär om de bästa och värsta ögonblicken för den legendariske tennisspelaren efter att ha tillbringat tid i fängelse.

Bom! Bom! The World vs. Boris Becker — Officiell trailer | Apple TV+

"The Last Thing He Told me", första säsongen. 14 april.

Jennifer Garner spelar huvudrollen i och producerar den här dramaserien centrerad kring berättelsen om Hannah, en kvinna som måste bygga upp en relation med sin 16-åriga styvdotter Bailey för att ta reda på sanningen om varför hennes man (spelad av Nikolaj Coster-Waldau, från "Game of Thrones") har på mystiskt sätt försvunnit.

DET SISTA HAN SALADE MIG | TRAILER OFICIAL (SUBTITULADO)

Netflix Kärleken efter kärleken premiärer

Relaterade nyheter
Los estrenos más esperados en Netflix, HBO Max, Amazon Prime y Disney+ (3)

Netflix tillkännagav sina nya serier och filmer i Argentina

Los estrenos más esperados en Netflix, HBO Max, Amazon Prime y Disney+ (4)

Joaquín Furriel: "Om jag någonsin känt min karaktär, skulle jag inte vilja ha honom i närheten"

Los estrenos más esperados en Netflix, HBO Max, Amazon Prime y Disney+ (5)

Fabián Fiori: anekdoten om horan med Videla i "El Reino II"

Los estrenos más esperados en Netflix, HBO Max, Amazon Prime y Disney+ (6)

Presidenten och den revolutionära pastorn: två ändar av samma band

Se kommentarer

(Video) The Wheel Of Time – Official Trailer | Prime Video

FAQs

De mest efterlängtade släppen på Netflix, HBO Max, Amazon Prime och Disney+? ›

Amazon Prime members can add HBO Max to Prime Video Channels and stream all of HBO Max. To add HBO Max, go to amazon.com/channels/hbomax. Once you subscribe to HBO Max through Prime Video Channels, you can stream all of HBO Max using the HBO Max app and the Prime Video app.

Is Amazon Prime and HBO Max connected? ›

Amazon Prime members can add HBO Max to Prime Video Channels and stream all of HBO Max. To add HBO Max, go to amazon.com/channels/hbomax. Once you subscribe to HBO Max through Prime Video Channels, you can stream all of HBO Max using the HBO Max app and the Prime Video app.

Which is better between Netflix and HBO Max? ›

HBO Max offers fewer categories to review and instead focuses more on content that has just been added, popular movies or TV shows, trending, as well as other highlights like Oscar nominees. Netflix's interface feels more cluttered but content discovery is handled better.

What is the difference between HBO Max and Netflix? ›

HBO Max offers 3 simultaneous streams with both its ad-supported and ad-free packages. For the same price point as HBO Max's most expensive plan, Netflix only allows you to stream on 2 devices at a time. You can pay a bit more to get 4 streams at a time with Netflix's Premium plan.

How much is Netflix and HBO Max? ›

Pricing
ServiceMonthly PriceLearn More
HBO Max$15.99View Plans
NetflixStarting at $6.99View Plans

Do I have HBO Max if I have HBO through Amazon? ›

If you subscribe to HBO through Amazon Appstore, Apple, Google Play, Roku Channel Store, Samsung TV, WarnerMedia, Consolidated Communications, Liberty, North State, Optimum, Service Electric Cablevision, Verizon Fios, or Ziply Fiber, then you have access to HBO Max Ad-Free right now, at no extra cost!

Is HBO Max included with Hulu? ›

For an additional $14.99/month*, our HBO Max Add-on allows you to stream all current and past seasons of HBO originals and recent movie releases through Hulu. Additionally, subscribing to this add-on provides access to HBO Max originals, exclusives, and many fan favorites available on the HBO Max app.

What does HBO Max have that Netflix doesn't have? ›

In terms of back catalog, HBO Max wins for familiarity and big names: It leans heavily on shows like Friends, South Park and Doctor Who, as well as HBO favorites including Games of Thrones, Sesame Street and The Sopranos. Its movie list is deeper than Netflix too, thanks to being part of the Warner Bros. family.

Which is best HBO or HBO Max? ›

While both offer series and Films to watch, HBO Max will offer you all the content you will get to watch on HBO. Additionally, you will get to watch more content by Warner Brothers too. It means the content from HBO and extra too.

Is it better to have HBO or HBO Max? ›

The biggest difference between HBO Max and HBO is what you can stream. HBO Max. Stream HBO, plus SO much more. The new streaming platform bundles all of HBO together with even more blockbusters, obsession-worthy series, and exclusive Max Originals.

Which is better Netflix or Hulu? ›

If you're looking for a streaming service that will give you lots of entertainment hours, Netflix will be your pick. Netflix is also perfect for families since you can stream on up to four devices compared to Hulu's two. But Hulu can also be great for families if you decide to do the Hulu, ESPN+, and Disney+ bundle.

Is HBO Max still worth it? ›

Fantastic Shows and Movies - Amanda Huyrch

From Game of Thrones to The Last of Us, there are always series I'm interested in watching on there. And their selection of movies is top-notch. HBO Max is totally worth it. More worth it than Netflix.

What are the cons of HBO Max? ›

ProsCons
Exclusive access to HBO originals Consistently adding new content Two pricing tiers availableSame-day theater releases ending No live sports programming No free trial available
Jan 12, 2023

What is the cheapest way to get HBO Max? ›

What's the cheapest way to get Max?
 1. Max: Pay $10 per month for ads or upgrade for $6 more for no interruptions.
 2. Hulu: Order Hulu's cheapest plan and Max for a total of $22/mo.
 3. DIRECTV satellite TV and DIRECTV streaming: You get Max for free for three months.

How expensive is HBO Max a month? ›

Plans start at $9.99/month. Can I watch free episodes on the HBO Max app? Yes! Download the HBO Max app or visit play.hbomax.com to enjoy access to a limited, free experience.

How much does HBO cost a month? ›

At $99.99 per year, subscribing annually to Max with ads is the cheapest way to watch HBO content. The next-cheapest option is to pay $9.99 monthly for the ad-supported plan, or $149.99 yearly for the ad-free plan.

Is HBO free with Amazon Prime? ›

HBO is one of several channels you can add to Amazon Prime Video for an additional fee. Learn more about the other options in our Prime Video channels and packages guide. The channel costs $14.99/mo. and gives you access to live HBO programming as well as on-demand movies and shows.

Does HBO Max have a free trial? ›

Is there a free trial? Most HBO Max providers do not offer a free trial to new subscribers. If a subscription or promotional offer includes a free trial, you'll see mention of the free trial when you sign up. During a free trial, you can stream anything on HBO Max.

What is the difference between HBO Max and HBO Max on Hulu? ›

You can watch live HBO channels and on-demand HBO shows and movies using the Hulu app. Additional content, such as Max Originals and other classic TV favorites, are only available via the HBO Max app. To learn more about this, see Hulu's HBO Max Add-on article.

How to get Hulu for free? ›

Does Hulu have a free trial?
 1. Visit Hulu.com.
 2. Click “Start Your Free Trial.”
 3. Select your plan: Hulu's ad-supported plan or Hulu's no-ads plan.
 4. Enter your information and payment method.
 5. Start watching with Hulu's free trial!
Nov 23, 2022

Should I get Hulu or HBO Max? ›

All in all, plenty for TV and movie lovers alike to enjoy. While Hulu's library is good, HBO Max's is undoubtedly better, despite the recent cuts made to the service over the past year. From HBO to Warner Bros., Turner Classic Movies to DC Entertainment, the HBO Max library is much wider and far-ranging than Hulu's.

Is Hulu more popular than Netflix? ›

Consisting of its basic ad-supported, No-Ads, Live TV, and Live TV with No Ads models, Hulu can either supplement other subscriptions you have or serve as your primary TV source. Netflix is the largest VOD streaming service in the world, with almost 150 million subscribers.

Which is better Amazon Prime or Netflix? ›

Netflix excels in providing 4K and HDR content with great video as well as audio quality whatever the internet speed is. Amazon Prime video falls slightly behind in terms of providing high-resolution content when the internet speed is less.

Which is better Netflix or Disney plus? ›

If you want a purely ad-free experience, Netflix is still cheaper with its Basic plan, but that only includes 1 screen at a time. If you want more than 1 screen, you'd have to subscribe to at least the Standard package, but then Disney wins on price here, which may be a big factor for a lot of subscribers.

What is the cost difference between HBO and HBO Max? ›

HBO vs. HBO Max: Side-by-Side Comparison
HBOHBO Max
Price Per Month$15.99 monthly$9.99 monthly (with ads), $15.99 monthly (no ads)
Number of Titles4,000 hours of entertainment13,000 hours of content
Subscriber Count76.8 million combined76.8 million combined
AvailabilityGlobalGlobal
4 more rows
Feb 21, 2023

Is HBO Max cheaper if you have HBO? ›

If your subscription provider supports HBO Max, you can sign in to HBO Max (with your HBO NOW email and password) on any supported device for no extra cost.

What's the difference between HBO NOW and HBO Max? ›

HBO Max is also the streaming platform for HBO movies and series - an integration of HBO Now and HBO Go. But it doesn't just offer HBO content, it also offers content from the WarnerMedia catalog. The platform also hosts original content specific to HBO Max, called Max Originals.

Why should I pay for HBO Max? ›

The best part: your HBO Max subscription gets you unlimited viewing too — so you can watch your favorite programming on-demand and as many times as you want.

How much is Netflix a month? ›

How much Netflix costs per month
Subscription planMonthly priceAccess to content
Basic with Ads$6.99Due to licensing restrictions some titles are inaccessible
Basic$9.99Every Netflix title
Standard$15.49Every Netflix title
Premium$19.99Every Netflix title
Mar 14, 2023

Why does HBO Max cost so much? ›

The HBO Max price hike — which marks the first time the streamer has increased the cost of a monthly subscription since its launch in May 2020 — will supposedly allow the streaming service “to continue to invest in providing even more culture-defining programming and improving our customer experience for all users.” It ...

How much is Hulu vs Netflix monthly? ›

Netflix also has a Standard plan for $15.50 per month, which is comparable to Hulu's $14.99/month ad-free plan. Netflix promises roughly four to five minutes of commercials per hour of content, and ads are only 15 to 30 seconds long.

Is Hulu free with Amazon Prime? ›

Is Hulu free with Amazon Prime? No. Hulu and Amazon Prime are competitors, and so you can't get either of them as an inclusion with your subscription to the other. You can download the Hulu app on Amazon Prime for free.

Is Disney plus worth it? ›

Is Disney+ Worth It? For many Marvel, Pixar or Star Wars fans, the featured content available on Disney+ is worth the monthly fee. For parents of small children, the large amount of quality kids' content makes it stand out amongst streaming services.

Is HBO Max closing out? ›

If your app keeps accessing the cache memory, it will slow down the loading process and can cause the app to crash. You can clear the cache memory by opening the Settings app and selecting Storage/Memory. After clearing the cache memory, restart HBO Max to see if the issue persists.

Is HBO Max losing subscribers? ›

With the exception of Q2 2022, when AT&T merged HBO services with Discovery+, leading to a one-time increase in reported subscribers. Interestingly, while continued HBO Max growth has stayed positive globally, HBO lost around 3.8% of domestic subscribers in Q3 2021. On the other hand, cable TV is losing subscribers.

What will replace HBO Max? ›

On May 23, 2023, HBO Max and Discovery+ are folding into one streaming service—but not exactly. CableTV.com has the details. The long-awaited (and, for some, dreaded) merger of HBO Max and Discovery+ into a single streaming service, Max, will happen on Tuesday, May 23, 2023, a month earlier than previously announced.

Which HBO subscription is best? ›

HBO Max—which is better? HBO Max is definitely the better choice. You can get it as a standalone service and, in many cases, you can also access it at no extra cost as part of your HBO cable or satellite subscription. It costs the same as the HBO app but gives you a lot more content.

Is HBO Max worth it in 2023? ›

What Is HBO Max? HBO Max ties for No. 9 in our Best Streaming Services of 2023 rating. Though other services place higher in our list, that doesn't mean HBO Max lacks noteworthy features.

Does HBO Max have everything HBO has? ›

HBO Max is a new streaming service that bundles all of HBO together with more blockbuster movies, series, and exclusive Max Originals.

How to get HBO Max for free with AT and T? ›

From a web browser
 1. Go to hbomax.com, then select Sign In.
 2. Select SIGN IN THROUGH TV OR MOBILE PROVIDER.
 3. Choose AT&T and enter the AT&T user ID and password.
 4. Select Sign in.
 5. If it's your first time signing in, create your HBO Max profile. It may take up to a minute.
 6. Choose your profile to start streaming.
Dec 7, 2022

How do I get HBO Max for free monthly? ›

HBO Max's free content

All you need to do is download the app or visit play.hbomax.com (opens in new tab), and you will be able to watch the first episodes of select Max Originals and HBO Originals without paying.

How to get 3 months free of HBO Max? ›

Unfortunately, the free trial services of HBO Max were closed in December 2021. But you can watch HBO Max for free with third-party websites. Streaming sites like Amazon Prime, AT&T, and Hulu offer an additional free trial of HBO Max along with their subscriptions.

How much is HBO Max for 6 months? ›

Get 6 Months of HBO Max for $69.99 | PCMag.

Is HBO Max bundled with anything? ›

HBO Max is included at no extra cost with these TV packages: DIRECTV STREAM: PREMIER and MAX. DIRECTV: PREMIER & LO MAXIMO. U-verse TV: U400, U450, and U450 Latino.

How many devices can use HBO Max? ›

You can sign in to HBO Max on different devices, but the number of simultaneous streams is limited based on your subscription plan. The Standard plan supports streaming on 3 devices at the same time. If you have the Mobile plan (not available to new or returning subscribers), you can stream on 1 device at a time.

Is HBO Max $30 dollars a month? ›

After the 3-month discounted period, you'll be charged the then current monthly HBO Max Ad-Free subscription rate (currently $14.99/month plus applicable taxes) on a recurring basis.

How much does HBO Max cost by itself? ›

HBO Max is available through many providers. Depending on your provider, you can choose from two subscription plans: With Ads - $9.99/month or $99.99/year (16% savings) Ad-Free - $15.99/month or $149.99/year (over 20% savings)

How much is HBO Max with Amazon Prime? ›

Discovery announced today. Prime members can now go to HBO Max's dedicated homepage on Prime Video and subscribe for $14.99 per month – with no additional downloads required.

How do I cancel my HBO Max subscription on Amazon Prime? ›

Here's how:
 1. Go to Manage Your Prime Video Channels and sign in to your Amazon account (if prompted).
 2. Find HBO Max in the Your Channels section.
 3. Choose the Cancel Channel option and confirm.

Is there a way to get HBO Max for free? ›

Use a free trial of HBO Max on Hulu

If you're signed up for the streaming service Hulu (which costs $7.99 per month for the ad-supported version, and $14.99 for the ad-free one), then you can add HBO Max as an add-on, with a seven-day free trial available.

What is the difference between HBO and HBO Max? ›

The biggest difference between HBO Max and HBO is what you can stream. HBO Max. Stream HBO, plus SO much more. The new streaming platform bundles all of HBO together with even more blockbusters, obsession-worthy series, and exclusive Max Originals.

Can you stream HBO for free? ›

Watch HBO Shows for Free

Check out free episodes across dozens of new and classic HBO series. Head to the each series' page to watch its first episode. After a global pandemic destroys civilization, a hardened survivor takes charge of a 14-year-old girl who may be humanity's last hope.

What happened to HBO Max on Amazon Prime? ›

In September 2021, Amazon pulled HBO Max from their streaming service, Prime Video, after both company's couldn't agree on a new contract. However, HBO Max is back on Amazon's streaming service as a new channel add-on for Prime Video members. Right now, HBO Max is offering a seven-day free trial.

How much is Disney plus and HBO Max? ›

Disney Plus ad-free price compared to ad-free competitors:
ServicePrice
Disney Plus$11/month
Netflix$10-$20/month
HBO Max$16/month
Hulu$15/month
5 more rows
Apr 27, 2023

How much is Prime Video a month? ›

How much is Prime Video? Prime Video is available as part of the Amazon Prime membership, which costs $14.99 per month or $139 annually for an individual. Looking to stream an action-packed show that's sure to entertain?

How do I see what Amazon is charging me for? ›

The order summary in Your Account will show you the amount charged for each shipment, as well as the total charged per order.

How much is Amazon Prime? ›

Let's start with the cost. A Prime membership is $14.99 per month, or $139 per year if you pay annually—but Amazon also offers several discounted membership options with the same valuable benefits including fast, free delivery on millions of items, exclusive perks, and savings for eligible members.

How to cancel subscription? ›

On your Android device, go to your subscriptions in Google Play. Select the subscription you want to cancel. Tap Cancel subscription. Follow the instructions.

How much does Netflix cost per month? ›

How much does a Netflix subscription cost?
PlansPriceSimultaneous streams
Netflix Basic with Ads$6.99/mo.*1
Netflix Basic$9.99/mo.*1
Netflix Standard$15.49/mo.*2
Netflix Premium$19.99/mo.*4

What is HBO Max monthly fee? ›

Plans start at $9.99/month. Can I watch free episodes on the HBO Max app? Yes! Download the HBO Max app or visit play.hbomax.com to enjoy access to a limited, free experience.

Videos

1. Deep Water | Official Trailer | Hulu
(Hulu)
2. Tom Clancy's Jack Ryan Season 3 - Official Trailer | Prime Video
(Prime Video)
3. Top 10 Best NETFLIX ORIGINAL SERIES to Watch Now!
(Brett In Tech)
4. The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary
(Paris Hilton)
5. Camping in Rain Storm - Perfect Car Tent
(AB Camping)
6. Top 10 New Netflix Original Movies Released in 2022 | Best Movies On Netflix 2022 | New Movies 2022
(Select10)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated: 25/07/2023

Views: 5753

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.