Hur många människor kan du följa på TikTok (2023)

TikTok är en vanlig persons väg till berömmelse om de har rätt underhållningsförmåga. Människor tjänar inte bara utan blir kända på grund av denna attraktiva plattform. Appens räckvidd är enorm och växer konsekvent. Även om det möter konkurrens från sådana somInstagram-rullarNuförtiden håller Creator Fund-programmet det långt före andra i spelet. Är du nyfiken på hur många personer du kan följa på TikTok? Vi ger dig den här användbara och effektiva guiden som svarar på dina frågor: hur kan jag följa mer än 10k på TikTok, eller vad är TikTok-följningsgränsen?

How Many People Can You Follow on TikTok (1)

Innehållsförteckning

(Video) Tiktok Follower Limit? How Many Accounts You Can Follow on Tiktok | EXPLANATION 2022

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig hur du kan följa mer än 10k på TikTok och även om det är gränsen på den här plattformen också.

Finns det en uppföljningsbegränsning på TikTok? Vad är TikTok-följningsgränsen per dag?

Ja, det finns en gräns för hur många personer du kan följaTick ​​tack. Du kan följa upp till10 000 personerpå TikTok. Deappen tillåterdig att följa max200 konton per dag.

How Many People Can You Follow on TikTok (2)

Läs också:Hur många gånger kan du bli förbjuden på PS4

Hur många människor kan du följa på TikTok?

TikTok-följningsgränsen är enorm10 000 kontonövergripande. Det är jämförelsevis högre än andra sociala nätverksplattformar och sajter som Instagram (7 500) och Facebook och Twitter (5 000). På en daglig basis kan man följa upp till 200 konton per dag på TikTok.

(Video) How to Follow and Unfollow People on TikTok

Varför säger TikTok att gränsen är nådd? Varför kan du inte följa TikTok?

TikTok säger att gränsen nås när du försöker följa fler personer än den fördefinierade gränsen för en dag, vilket är200 konton på 24 timmar. När du har nått gränsen kan du inte följa fler konton den givna dagen. Den bästa lösningen på ett sådant problem är att vänta tills nästa dag börjar, och du kan börja följa dina favoritinnehållsskapare igen.

Kan jag följa mer än 10k på TikTok?

Nej, från och med nu, svaret på frågan om hur många människor kan dufölj på TikTokkvarstår på 10 000. Och mer än så kan man inte följa. Ett sätt att hantera problemet är att prioritera vilka innehållsskapare du vill följa. Håll noga koll på vad de postar regelbundet och följ innehållet som fångar ditt öga.

Läs också: Hur inaktiverar jag TikTok tillfälligt

Vad händer efter 10 000 följare på TikTok?

När en kreatör (över 18 år) träffar 10 000 följare med minst 10 000 autentiska videor under de senaste 30 dagarna, blir de kvalificerade att gå med iTikTok Creator Fund. Den här fonden skapades specifikt för att ekonomiskt belöna kreatörer baserat på antalet visningar per video. Lönen sträcker sig från2 till 4 cent per 1000 visningar. Man kan också gå live och få gåvor och belöningar från följare.

How Many People Can You Follow on TikTok (3)

(Video) I Can't Follow On TikTok (Help!)

Läs också:Vad händer när du inaktiverar ditt Discord-konto?

Kan du följa alla på TikTok?

Nej. Nästan en miljard människor använder TikTok, och med det årliga antalet som bara ökar är det omöjligtfölj alla på TikTok, där följningsgränsen är 10 000 för ett konto och 200 dagligen.

Hur får du 1k följare på TikTok på 5 minuter? Hur får jag min första 1k på TikTok?

När du har löst ditt kan jag följa mer än 10k på TikTok-frågan, att få 1000 följare på TikTok på under 5 minuter är enomöjlig uppgift. Men vi har nämnt nedan några åtgärder som kommer att lära dig hur du kan få din första 1k på TikTokinom en realistisk tidsram och med kontinuerlig ansträngning:

 • Var konsekvent och posta regelbundet
 • Use relevant hashtags
 • Använd trendiga ljud och låtar
 • Interagera med din publik dagligen
 • Skriv medryckande bildtexter
 • Producera originalinnehåll
 • Återanvänd inte andras innehåll
 • Använd alternativet Duett för att få fler följare
 • Gör olika varianter av innehåll för att locka alla typer av målgrupper
 • Länka andra konton i sociala mediertill din TikTok
 • Göraflera TikTok-konton
 • Har ett backupkonto
 • Delta i utmaningar
 • Håll dig och följ strikt riktlinjerna för communityn

Vad händer med 1000 följare på TikTok?

När innehållsskaparen når märket av 1000 följare på TikTok, tillåts degå live på plattformen. TikTok Live är ett annat intjäningsverktyg. Om innehållsskaparen är över 18 år kan de umgås med människor och få gåvor eller belöningar från sina följare, som senare kan omvandlas till kontanter. Du kan också följa 10 000 personer på TikTok, så det kommer att finnas tillräckligt med publik för din livestream också.

Är 10 000 visningar på TikTok bra?

Ja. På TikTok är 10k visningar mer än bra. Om du får många sådana visningar regelbundet behöver du inte oroa dig eftersom ditt innehåll når en bred publik. Dinvisningar och följande kommer att växa. Genom att använda lämpliga hashtags och spännande bildtexter blir du lätt att upptäcka när människor söker efter en relaterad hashtag eller bildtext. Se vad som fungerar, vad din målmarknad visar större intresse för och lägg upp innehållet med liknande teman. Du måste också hålla dig uppdaterad om trenderna för att nå större räckvidd.

(Video) HUR DU FÅR 10,000 FÖLJARE PÅ TIKTOK SNABBT!!

Läs också:Hur man ser vem som slutade följa dig på Instagram

Vad är det snabbaste sättet att få TikTok-följare?

Resan att växa och få följare är tuff och krävertålamod, hårt arbete och konstant ansträngningeftersom det inte finns någon fast formel för berömmelse. Chansen att bli en TikTok-sensation över natten är mycket liten; Men de nedan nämnda stegen hjälper dig att få fler TikTok-följare:

 • Duplicera inte andras innehåll
 • Använd alternativet Duett för att få fler följare
 • Skriv regelbundet och var konsekvent
 • Använd relevanta hashtags
 • Anslut din TikTok till andra sociala nätverksprofiler
 • Skapa flera TikTok-konton
 • Upprätthålla ett backupkonto
 • Skapa en mängd olika innehåll för att tilltala ett brett spektrum av målkonsumenter
 • Användapopulära låtar och musik
 • Engagera dig med din publik
 • Skapa iögonfallande bildtexter
 • Skapa unikt innehåll
 • Ta del av utmaningar
 • Samarbeta med andra kreatörer

Får folk betalt på TikTok?

Ja,så fort du når 1000 följare, kan du få betalt påTikTok för att gå liveatt interagera, chatta med människor och få virtuella gåvor, belöningar eller donationer från dina följare. När din publik förstärks finns det andra sätt, som TikTok Creators Fund, som betalar2–4 cent för varje 100 visningdu lyckas komma på dina uppladdningar. Dessa funktioner har förändrat spelet för TikTok mot den hårda konkurrensen som Instagram, Facebook och YouTube möter.

Rekommenderad:

 • Fix Origin Overlay fungerar inte i Titanfall 2
 • Hur man pratar över ett ljud på TikTok utan Voiceover
 • Hur många typer av tangenter på ett datortangentbord
 • Hur många människor kan se Disney Plus på en gång?

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp och att du har lärt dighur många personer kan du följa på TikTok. Vänligen skriv dina frågor och förslag i kommentarsektionen nedan, om några. Låt oss också veta vad du vill lära dig härnäst.

(Video) Följ oss på TikTok Frureinhold_ ❤️ #shorts

FAQs

Hur många följare måste man ha för att ha live på TikTok? ›

För att kunna sända live på TikTok krävs att ditt konto har minst 1.000 följare.

Varför går det inte att följa folk på TikTok? ›

Community-kontroller hjälper dig att styra vilka personer som kan interagera med dig och med ditt innehåll. Inställningarna kan variera beroende på region och din app-version.

Vad är det för gräns på TikTok? ›

TikTok får bara användas av personer som är minst 13 år (eller 14 år i Sydkorea eller Indonesien) och det är viktigt att din tonåring anger sitt riktiga födelsedatum.

Hur mycket kostar 1000 följare på TikTok? ›

Hur mycket kostar det att köpa följare på TikTok? Hos Sollowers kan du köpa följare för så mindre än vad en påse chips kostar. Men priset beror självklart på hur många följare du köper. 100 följare kostar bara några tior medan 50 000 följare kostar mycket mer.

Hur mycket pengar får man för 1 miljon visningar på TikTok? ›

What is this? Det genomsnittliga TikTok-kontot tjänar 2 cent per 1 000 visningar. Det innebär att du med 1 000 000 visningar på en enda TikTok-video bara tjänar 20 dollar. Även framgångsrika skapare och populära influencers behöver hundratals miljoner visningar för att tjäna en heltidsinkomst.

Hur många visningar behöver man för att tjäna pengar på TikTok? ›

Kravet på antalet följare varierar dock. För att kvalificera sig till kreatörs-fonden (Tiktok Creator Fund) behöver användaren ha minst 10 000 följare och under de senaste 30 dagarna fått minst 100 000 visningar på sina videor. Användare kan också tjäna pengar genom att deras följare ger dricks eller virtuella gåvor.

Måste man ha 1000 följare på TikTok? ›

TikTok har två krav när det gäller att gå live på plattformen. De är båda ganska enkla: Du måste vara över 16 år och. Du måste ha minst 1 000 följare.

Vad räknas som många visningar på TikTok? ›

Får du mer än 10 – 50 views på en video har du kommit ur det första stadiet när kontots möjliga visningar är begränsade. TikTok vill att alla ska börja skapa video på plattformen så de har anledning att inte göra det för svårt för ett nytt konto.

Hur mycket tjänar en tiktokare? ›

Charlie D'Amelio är den tiktokare som tjänar mest pengar. 2021 drog hon in 17,5 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 170 miljoner kronor. Fotnot: Summorna kommer från Forbes.

Kan andra se vilka man följer på TikTok? ›

Vi jobbar aktivt med att utbilda vår community om deras sekretessval genom videor i appen, vårt hjälpcenter med mera. Kontoinnehavarna kan begära en kopia av sina TikTok-data när som helst, vilket för närvarande inkluderar information om deras profil, aktivitet och appinställningar.

Kan folk se mina privata TikToks? ›

Ändra sekretessen för din TikTok-video

Tryck på Vem kan se den här videon och välj ett av följande alternativ: Offentligt: Synlig för alla. Vänner: Endast vänner kan se den. Privat: Endast du kan se dem.

Kan man begränsa TikTok? ›

Att göra det, På både Android och iOS måste du tillgripa deras föräldrakontroll där den minderåriges användarkonto måste konfigureras inom alternativen för Familjelänk på Android och I familjen för iOS. Från och med då måste de begära tillstånd varje gång de vill installera en app.

Hur många kollar på TikTok? ›

Över en miljard internetanvändare använder idag Tiktok, det vill säga ungefär 25 procent av alla internetanvändare i världen! Över 800 miljoner människor loggar in varje månad. Det betyder att Tiktok är större än både Snapchat och Twitter exempelvis. Till största delen är det unga människor som använder Tiktok.

Hur bli stor på TikTok? ›

För att få fler följare på TikTok måste du skapa engagerande innehåll, använda hashtags och musik på rätt sätt. Det är även viktigt att engagera med andra användare och skapare. Det gör man genom att följa dessa tips kan du bygga en stor följarskara på TikTok.

Hur många följare måste man ha för att tjäna pengar? ›

Det finns ingen undre gräns för hur många följare du behöver för att tjäna pengar på Instagram, men för att få kalla dig microinfluencer krävs att du har en följarskara på minst 5000. Det finns inte heller några riktlinjer kring hur många följare man kan ha.

Hur många följare tjäna pengar? ›

Mikro-influencers (6 000-10 000 följare) kan tjäna i genomsnitt 88 dollar per inlägg. Influencers med över 100 000 följare kan räkna med att tjäna 10 dollar per 1 000 följare som de tjänar efter. Influencers mellan 250 000 och 500 000 kan ta ut cirka 670 dollar per inlägg.

Vem har en miljard likes? ›

Man skulle knappast kunna skriva en bättre askungensaga för 2022. 22-årige Khaby Lame är världens mest populära tiktokare, med nära 150 miljoner följare och 2,4 miljarder (!) likes.

Hur mycket kostar ett lejon på TikTok? ›

En viss dekal kostar ett antal Tiktok-mynt, en virtuell valuta som i sin tur köps för riktiga pengar. Den dyraste dekalen, ”lejonet” är värd över 2 000 kronor. Influencers som försörjer sig på Tiktok tjänar främst pengar genom annonssamarbeten.

Hur mycket är en följare värd? ›

Exempel på genomsnittliga influencerpriser på Promoty:

1000 följare och en engagemangsgrad på 15% ber i genomsnitt om 150–500 SEK för ett sponsrat inlägg och 150–200 SEK för en story. 5000 följare och en engagemangsgrad på 10% ber i genomsnitt om 1000–1500 SEK för ett sponsrat inlägg och 250–350 SEK för en story.

Vad som kostar i TikTok? ›

TikTok är gratis, men man kan köpa mynt. Med mynten kan man ge presenter till innehållsskapare som streamar live. Man kan följa andras streamar oavsett, men många uppmuntrar sina tittare att ge mynt.

Får man sälja på TikTok? ›

Med en stor fanbase och gratis marknadsföring genom TikTok kan du sälja kläder eller andra produkter.

När är det bäst att lägga ut på TikTok? ›

Rekommenderad tid är mellan 06.00-10.00. Kväll: Under kvällen är det också bra att posta samma tid som dina följare gör sig redo att gå och lägga sig. Många användare scrollar genom sociala medier innan de ska sova. Rekommenderad tid är mellan 19.00-22.00.

Hur fuskar man med följare på TikTok? ›

A och O för att få fler följare är att vara aktiv på TikTok och lägga upp videos dagligen. En ny följare vill se nytt innehåll och därför att det bra att försöka lägga upp åtminstone en video om dagen.

Hur fungerar algoritmen på TikTok? ›

I TikToks fall styr deras algoritm framför allt vilka klipp som ska visas på din “För dig”-sida, och vad som i sin tur får dig att vilja stanna i appen. TikToks algoritm är helt enkelt hemligheten till hur TikTok kan känna sina användare så väl – och varför appen är så beroendeframkallande!

Hur många Tiktoks per dag? ›

TikTok-användare spenderar 52 minuter per dag på appen

TikTok är inte bara en av de mest populära apparna idag, utan det är också där många användare spenderar en betydande del av sin tid på sociala medier. Forskning tyder på att en genomsnittlig person spenderar cirka 52 minuter på TikTok per dag.

Vilken är den mest visade Tiktoken? ›

Bella Poarchs Tiktok där hon mimar till låten ”Soph Aspin Send” av den brittiska artisten Millie B har över 538 miljoner visningar. Videon har även 44 miljoner gillamarkeringar, vilket gör att det är den mest gillade videon på Tiktok någonsin.

Hur mycket pengar tjänar man på OnlyFans? ›

Modeller, musiker, skådespelare, experter på fysisk träning och influencers använder OnlyFans för att generera extra intäkter. De kan få pengar direkt från fansen på månadsbasis eller från tips och pay-per-view-funktionen.

Hur mycket ska man ta betalt för samarbeten TikTok? ›

Det spelar ingen roll om du har 500 eller 500 000 följare, om du har fått 50 kr eller 50 000 kronor, om du är på TikTok eller Instagram. Marknadsföringslagen säger tydligt att betalda samarbeten i sociala medier ska märkas – oavsett storlek, summa eller plattform!

Hur mycket pengar får man per 1 miljon streams? ›

Har man 2000 streams per månad så räcker det knappt till en limpa bröd, men har man en miljon streams per månad så blir det ju ändå ca 38.000kr, bara från Spotify.

Hur mycket tjänar man på 1 miljon streams? ›

Ett räkneexempel: – En lyssning på Spotify ger totalt ca 2-5 öre som alla rättighetshavare och låtskrivare delar på. Det inkluderar både royalty (2-4 öre) och Stimpengar (0,18 och 1,31 öre ). Det innebär att en miljon streams på Spotify ger totalt ca 22.000 kr. Tänk på att du också måste betala skatt på pengarna.

Kan ha många följare? ›

Posta kontinuerligt och vid rätt tidpunkt på dygnet

Genom att posta frekvent och kontinuerligt med kvalitativt innehåll ökar du chansen att fler ser och engagerar sig i dina inlägg. Högt engagemang talar om för Instagrams algoritm att ditt konto håller hög kvalitet, vilket i sin tur premieras.

Hur många följare? ›

Det finns inte heller några riktlinjer kring hur många följare man kan ha. Det primära är att du har en bra relation med din följarbas, dvs. att de engagerar sig och att dina inlägg genererar kommentarer, likes och klick.

Hur många följare på TikTok behöver man för att tjäna pengar? ›

För att börja tjäna pengar på dina TikTok-videor behöver du ha minst 1 000 följare och bli en TikTok-partner.

Hur många visningar på TikTok för att tjäna pengar? ›

Kravet på antalet följare varierar dock. För att kvalificera sig till kreatörs-fonden (Tiktok Creator Fund) behöver användaren ha minst 10 000 följare och under de senaste 30 dagarna fått minst 100 000 visningar på sina videor. Användare kan också tjäna pengar genom att deras följare ger dricks eller virtuella gåvor.

Hur många följare är 1k? ›

– Ett K?????! svarade jag – som är ganska ny på Instagram och inte har så bra koll… – Ja, det betyder att du har över 10.000 followers! Har man det så byts siffrorna ut mot ett K!

Vem har mest följare i hela världen? ›

Cristiano Ronaldo (@cristiano).

Cristiano Ronaldo har haft ett fantastiskt par år. Sedan han gjorde sin storslagna comeback till Manchester United har Ronaldos stjärna (och följande) fortsatt att stiga. Han är den mest följda personen på platformen och har passerat 500 miljoner.

Hur mycket tjänar en Tiktokare? ›

Charlie D'Amelio är den tiktokare som tjänar mest pengar. 2021 drog hon in 17,5 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 170 miljoner kronor. Fotnot: Summorna kommer från Forbes.

Hur många fake följare? ›

Större kreatörer tenderar att ha ungefär 20–30 % fejkföljare medan mindre (under 50 000) kan ha mellan 10–20 % falska följare utan att det är jättekonstigt. Deras råd till företag är att sikta på att arbeta med influencers med under 25% och undvik de med 50% fejkföljare eller mer.

Hur många följare har jag? ›

Gå till din sida. Tryck på Aktivitet längst upp på sidan. Bläddra ned och tryck på Följare.

Vem är störst på TikTok i Sverige? ›

Zlatan Ibrahimovic har 3,5 miljoner följare på plattformen och växte snabbast av alla svenska konton under 2022. Inte så konstigt kanske, det är ju ändå Zlatan. Alexandra Johnsson har 2,5 miljoner följare och trollbinder sina följare med lätta, spännande och helt magiska recept.

Kan TikTok spionera? ›

Det här är inte unikt för Tiktok, andra appar måste be om tillgång på samma sätt. Men spionerar inte Tiktok ändå? – Appens möjlighet att spionera på mobilen begränsas inte av vad appens tillverkare lovar, utan den begränsas tekniskt av mobilens operativsystem.

Videos

1. NÄR TIKTOK GÅR FÖR LÅNGT 😂
(Nino&Julia)
2. Gratis TikTok-följare ✅ Hur jag får gratis TikTok-följare i 2021 (iOS & Android)
(Migos Tech)
3. HUR LÅNG TID TAR DET ATT BLI KÄND PÅ TIKTOK?
(TADROS)
4. Elov & Beny, Sofie Svensson & Dom Där - BUBBEL PÅ BALKONGEN
(Elov & Beny)
5. Hur du får 1000 Följare på TikTok på en VECKA!!
(Stella Lova)
6. 30 000 följare på TikTok
(apg29.nu)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 16/10/2023

Views: 6051

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.