Ladda ner WWE Raw 24 april 2023 på engelska (2023)

  • WWE

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (1)

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

Här presenterar vi upprepningen av WWE RAW 24 april 2023 på engelska, njut av det.

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

WWE RAW Repetition 24 april 2023 på engelska

Se gratis WWE RAW 24 april 2023 på engelska

Njut av och dela

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (2)

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

Fuente: HDTV Formato: MP4 Video: x264, 1462kbps, 29.970fps, 712 × 400, 16: 9 Audio: AAC, 160kbps, 48kHz, 2ch

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

(Video) Lagoon 52 - 2000nm, Amsterdam to Mediterranean, ex Great Circle

Visa resultat --- Spolieros!

Seth Rollins öppnar showen och har ett meddelande."Jag vill ha Triple H," säger Seth.Shields historia granskar lite och talar om beslut och deras respektive konsekvenser.”Triple H valde att satsa på Seth Rollins och välja Kevin Owens som sin nya gyllene pojke.Förra veckan, när jag applicerade en stamtavla på Chris Jericho på taket på en bil, skickade jag ett meddelande.Det var bara början, säger han.Han ber om närvaron av Triple H, men han vet att saker inte är så med Hunter.Han vill möta Kevin Owens för att få sin titel, men han kommer inte att kunna göra det medan Chris Jericho är som en del av formeln.

WWE Universal -mästaren, Kevin Owens, går ut för att svara på Seth Rollins.Seth avbryter honom och frågar hur Chris Jericho är och hur hans vänskap är med honom.Ko svarar genom att ta vikt vid sin kamp med Jericho och berättar för honom att Rollins inte ens har vänner.De bästa vännerna slåss, men också vänner, säger Ko.Owens börjar bli arg på Rollins ord och laddar upp tonen i sitt tal.Han anklagar Rollins för att ha gjort sig skyldig till sitt nederlag mot Roman Reigns förra veckan.Han påstår sig vara en jaktmästare, och Seth utmanar honom till en kamp just nu.Ko säger att han redan besegrade honom för mästerskapet, han har också en kamp mot Sami Zayn idag.Och i vägspärr kommer han att möta Reigns för titeln.KO börjar avslöja sina gåvor tillJeri:En möjlighet för det amerikanska mästerskapet mot Roman Reigns.Förutom,kommer att möta Seth Rollins i vägspärr.Den tredje gåvan, en kamp nu för Seth Rollins: Big Show.

- Seth Rollins vs. Big Show

Bra start på Rollins tills jätten överväldigar honom.Big Show fortsätter att kontrollera kampen med hans fysiska kraft.Seth letar efter ett självmordsdyk till ringsidan, men visar fångar honom och kastar från militär press på barrikaden.Rollins flyr från Chokeslam och går att attackera.DDT och två konto.Rollins högt knä från ena sidan av ringen, upprepar på andra sidan, men showen faller inte.Leta efter höjd och applicera knäet från hörnet.Seth letar efter stamtavlan, KO står upp till ringen för att distrahera domaren.Från kanten av ringen börjar skälla order till jätten, som blir arg och tillämpar en chokeslam för att sätta honom i ringen.Show lämnar kampen och lämnar KO och Seth i ringen.

Seth Rollins besegrar stor show för räkning utanför.

¡Pedigree para kevin owens!

- Jack Gallasar Vice.Området är det gudomliga

Jag börjar med långsamt utbyte av nycklar, Jack flyr med en strejk från en huvudlås.Ariya attackerar, Cheats Jack nära strängarna och kastar honom mot överordnade.Daivari fortsätter med attacken, men får inte redogörelsen för tre.Gallagher svarar med en fruktansvärd rubrik och hans dropkick mot hörnet.

Jack Gallazahs Corota A Area Divari.

Jack och Ariya skakar hand efter strid, men Daivari sparkar motståndarens knä.Han straffar lite mer knä innan han lämnar ringen och lämnar Gallagher.

(Video) This is how you win your freedom ⚔️ First War of Scottish Independence (ALL PARTS - 7 BATTLES)

Kevin Owens slutar och rasande av backstage och möter Mick Foley.Han säger att han inte borde tävla ikväll efter vad som hände med Big Show och Seth Rollins.Foley säger att kampen kommer att äga rum ikväll.KO möter Jericho.Han frågar om han såg vad som hände, men en osjälvisk Chris svarar att han inte såg någonting, inte ens gåvorna.KO granskar striderna han kom till Jericho och försökte fixa saker.Chris säger att de inte är ännu och lämnar.

Enzo Amore och Big Cass pratar med backstage.Nära dem argumenterar Rusev med ull, ropar.Enzo tolererar inte situationen och beslutar att ingripa.Ull säger att Enzo bara försöker hjälpa, skriker Rusev att han är patetisk och kan förtjänar en patetisk man som Enzo.Ull visar honom ringen och frågar om han vet vad han menar."Att du är den enda mannen som kan ha mig," säger Lana innan han kastar alliansen.Enzo pratar med ull.

Efter pausen talar Lana fortfarande om sitt förhållande till Enzo Amore."Rusev måste lära sig en lektion", säger Lana.Planera Rusev -svartsjuka med Enzo.

- Sami Zayn mot Kevin Owens

Sami tar initiativet och attackerar KO inom och utanför ringen.Jag spelar mot barrikaden vid ett par tillfällen och människor firar.KO svarar med en dropkick och en känsla över det tredje repet till ringsidan.Sami återvänder med en liknande flygning.KO Headlock.Sami ansluter ett par fantastiska klädstreck.Sami DDT Tornado från hörnet och om ringens Apon.Självmordsdyk ddt i samiska ringar!De återvänder till ringen och ansluter en brutal halv Nelson Suplex för de två kontot.Exploder Suplex och Blue Thunder Bomb, men KO flyr från det tre kontot.Utforska Supplex mot barrikaden!KO: s överraskande pop -up powerbomb!

Kevin Owens Derrota A Sami Zayn.

Chris Jericho argumenterar med Roman Reigns i omklädningsrummet.Jericho berättar för honom att han har varit väldigt lycklig, men kanske hans öde slutar nu."Kanske är det här min lyckliga natt," säger Y2J."Kanske är det, eller kanske du gör Kos smutsiga arbete igen," svarar Reigns.

Sasha Banks svarar på Charlotte och utmanar henne till en Iron Woman -match i vägspärr för Raw Women's Championship.

Rich Swann Coronation Review och dess livshistoria.

Rich Swann kommer att försvara WWE Cruiserweight Championship imorgon 205 live mot Brian Kendrick.

- Rich Swann vs. TJ Perkins

Perkins börjar bättre och gör förtroende.De är undvikna med akrobatik tills Swann ansluter en dropkick och efterliknar TJP.Rich går till attacken och utan framgång berättelsen om tre.Suplex och en annan redogörelse för två.Ryska ben sveper och rullande åska av Swann efter ett utbyte av slag.TJP svarar med nävar och en dropkick på knäet.Placera rik på träd av ve -position och förbinder en stor droppe.Leta efter knäbar, men rika vänder med en stift.En kick misslyckas, TJP laddar den och lämnar på strängarna för att sparka den.Perkins tar flyg men tas emot av Richs roterande spark.

Rich Swann Derrota A TJ Perkins.

- Bayley vs. Alicia Fox

Alicia tar initiativet direkt och attackerar Bayley.Fox fortsätter att dominera, leta efter kontot efter en nordlig ljus suplex men Bayley motstår.Bayley vänder med en stift som inte når tre.Regn av slag på Alicia, som svarar med en spark i ansiktet.Bayley till Belly Suplex för att avsluta kampen.

(Video) planeTALK | Sir Tim CLARK President EMIRATES "I love my 117 Airbus A380" (With subtitles)

Bayley Derrota A Alicia Fox.

Enzo Amore och Big Cass pratar om ull.Enzo får ett meddelande från henne och kör för att leta efter henne.Rusev dyker upp och ber Cass för Lana.De slutar argumentera, Rusev säger att han kommer att gå för Foley för att slåss mot Cass ikväll.

Mark Henry Derrota A Titus O’NeilMed en värld starkaste slam, i en kamp som bara är det, tillämpar Henry sin auktion.

Enzo Amore är på parkeringsplatsen när han ser en limousin komma.Det är Ric Flair!De pratar lite, Enzo berättar för honom vad han gör och börjar ropa.Wooo!

Kevin Owens och Chris Jericho talar före matchen.Jericho berättar för honom att han inte behöver det för att vinna och hålla sig borta.

- US Championship Match:

Roman Reigns (c) mot Chris Jericho

Chris tar initiativet men Reigns svarar med en hård klädstreck.Jericho går till attacken och flyger i Crossbody mot ringsidan.När han återvänder från pausen tillämpar Jericho ett huvudlås medan han ropar regeringar som överlämnar.Roman Re -förbrukar klädstreck, stoppar Jericho med rätt, men skickas utanför ringen.Springboard Dropkick när Reigns återvände till ringen.Reigns Driveby för att ta kontrollen igen.Jericho undviker Superman Punch och tillämpar ett Lionsault för de två kontot.Samoan Drop och Superman Punch på Y2J.1 ... 2 ... nej!Jericho fortfarande strid.Jericho undviker ett spjut, letar efter kodbrytaren men slutar med att få en sit out powerbomb.Ett annat konto mycket nära tre om Chris.Reigns kraschar mot posten, Jericho täcker honom och kontot närmar sig farligt tre.De utbyter rörelser och stift tills Jericho applicerar sina väggar i Jericho mitt i ringen.Medan domaren uppstår med Jericho, kopplar KO en superkick till mästaren.Codebreaker A Reigns.1 ... 2 ... nej!Jericho och Owens argumenterar medan Reigns återhämtar sig.Jericho skjuter honom och ropar att han inte behöver det, låt honom.Reigns ansluter ditt spjut och behåller.

Roman Reigns besegrar Chris Jericho för att behålla det amerikanska mästerskapet.

Big Cass väntar på Rusev för sin kamp, ​​men den bulgariska visas inte trots att hans musik låter.Låg ring, be om en telefon och ring Enzo.Amore, som av någon anledning följs av en kamera vid den tiden, håller på att träffa ulldörren.Se Cass samtal, men svarar inte.Ull öppnar dörren, tvivel men slutar komma in.Ull ger honom en kram, säger Enzo att han är obekväm och ull förbereder drycker.Ull förför Enzo, men han fortsätter att insistera på att lämna.Slutligen lyckas Lana lämna honom i underkläder ... men avslöjar hans verkliga plan.Rusev attackerar brutalt Enzo!Rusev förstör Amore och ger honom mot och med allt han har till sitt förfogande.

- #1 Contender Match: Karl Anderson och Luke Gallows mot Cesaro och Sheamus

Cesaro och Anderson börjar handlingen.Cesaro kontrollerar och ger reläet för Sheamus att komma in med en slagande RAM.Relä för galg, som ansluter en stor bagage.Sheamus ryggbrytare, galnar nedre ringen och diskuterar med ny dag, som finns i ringsidan.Cesaro och Sheamus attackerar båda rivalerna i ringsidan.Dubbel suplex och två på Luke.Anderson Spinebuster när han återvänder från pausen.Luke och Karl dominerar Cesaro efter att ha blivit av med Sheamus i sitt hörn.Magic Killer avbruten av Sheamus, Cesaro vänder ögonblicket genom att tillämpa en DDT.Dodge Karl, vilket får ringen att falla.Sheamus dominerar Anderson och applicerar sina slag på bröstet.Rullande Senton Gallows och rullande filt Anderson om galg.Leta efter vitt brus men Karl flyr.Cesaro tar över utan att ses och lanseras i crossbody.Två på Karl -konto.Springboard uppercut om Anderson.Prova Swing men Luke ingriper.De slutar alla i ringsidan och kämpar nära New Day.Sheamus hoppar från det metalliska steget på dem.¡New Day Los Atada Todos!Domaren låter klockan.

Nya dag attackerar båda rivalerna och förstör dem i ringsidan.Kofi flyger på Cesaro och Sheamus men fångas och lanseras på E och Woods.Musiken från Sheamus och Cesaro Sounds, som är triumferande i ringen medan Karl Anderson och Luke Gallows går igenom rampen.

På grund av slutet av parens kamp tillkännages det för nästa vecka: den nya dagen försvarar titlarna mot Karl Anderson & Luke Gallows och Cesaro & Sheamus.Charlotte går ut till ringen för att göra en promo.Han säger för 6 månader sedan gjorde han det största misstaget i sitt liv.Han är skam för vad han gjorde och sa.Han säger att WWE och titeln betyder allt för henne.Men det svåraste var att se sin far gratulera Sasha.Det var som om Ric sa att Sasha är kvinnan, mästaren, som hennes dotter borde vara.Allt han alltid ville ha var hans fars godkännande.Han bröt sitt hjärta för att känna att han har misslyckats med honom som dotter.Bjud in din far att lämna för att be om ursäkt till honom.Ric dyker upp, Charlotte ber om ursäkt och kramade,Men sedan träffar en smäll honom.Han skriker att hon är hennes dotter, och att Sasha inte har någon rätt att ägna sin seger.Sasha verkar hjälpa, men Charlotte tar hand om henne.Han kastar honom mot barrikaden och möter sedan mot posten.Ric gråter medan Charlotte lämnar Sasas kropp framför, och så slutar showen.

(Video) HAMBURG TRAVEL GUIDE | 10 Things to do Hamburg, Germany on a 24 Hour Visit! 🇩🇪

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

Ladda ner WWE RAW 24 april 2023 på engelska

[kollaps]

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (3)

Viktig notering

För att undvika ljudproblem Reproducera på din dator använd VLCPlayer

____________________________________________________________________________

Lösenord för filer:www.eventoshq.me

Laddar du inte ner eller har problem?Titta på den här videon

_______________________________________________________

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (4)

🟥 Rå nedladdning 24 april 2023 på engelska🟥

Mega.nz

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (5)Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (6)

1 feber

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (7)Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (8)

Megaup

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (9)Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (10)

Uptobox

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (11)Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (12)

Hexupload

Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (13)Descargar WWE Raw 24 de Abril de 2023 en Ingles (14)

Taggar:24 april 2023 Descargar i Ingles WWE

FAQs

What happened on Monday Night Raw April 24th 2023? ›

On a game-changing Monday Night Raw, Bad Bunny sought payback by attacking Damian Priest with a Kendo stick before challenging The Archer of Infamy to a San Juan Street Fight! Plus, Triple H revealed the World Heavyweight Championship, Cody Rhodes earned a win over Finn Bálor, and so much more!

Is WWE Raw 2 or 3 hours? ›

Though it actually began its 1500+ episode run as a one-hour broadcast before expanding to two hours in 1997, Raw has been three hours long for more than a decade — since its 1000th episode, to be precise, which aired July 23, 2012.

How many hours is WWE Raw? ›

Monday Night Raw is a three-hour primetime program starting at 8PM ET that broadcasts live on USA Network. It is among the most-watched regularly scheduled programs on primetime cable television and anchors USA, helping to make it the #1 cable entertainment network.

How many years of WWE Raw? ›

The show debuted on January 11, 1993 and is considered to be one of two flagship shows, along with Friday Night SmackDown. In September 2000, Raw moved from the USA Network to TNN, which rebranded to Spike TV in August 2003. On October 3, 2005, Raw returned to the USA Network, where it remains to this day.

Is Monday Night Raw moving to Peacock? ›

For years, the organization and its famed Raw and SmackDown brands have been covered by the WWE Network, but since 2021, the company's exclusive online home has been with Peacock after they linked up with the NBC-backed streaming service to fulfil all your wrestling needs.

Why is WWE Day 1 cancelled 2023? ›

Canceled 2023 event

However, on October 16, 2022, it was reported that the 2023 event was canceled due to conflicts involving streaming partner Peacock's simulcast of a scheduled Sunday Night Football game to be televised by NBC on the night of the event.

How much time do WWE wrestlers spend in the road? ›

A lot of fans are unaware how many days their favorite WWE superstars work a week. Some assume that they only work one night a week based on the fact that they only see them once a week on television. That's not the case at all. The wrestlers are on the road about 3-4 nights a week.

Has Raw ever missed an episode? ›

WWE produced two episodes of Raw under the show number "41". One of those episodes was never considered part of the shows historic 1000+ episode run.

Is WWE the longest running show? ›

Raw first aired on January 11, 1993, and since became the longest-running weekly episodic program in television history with no reruns.

What was the first Raw episode? ›

Is SmackDown on Tuesday or Friday? ›

WWE SmackDown, also known as Friday Night SmackDown or simply SmackDown, is an American professional wrestling television program produced by WWE. It airs live every Friday at 8 p.m. Eastern Time (ET) on Fox. Fox Deportes simulcasts the program with Spanish-language commentary.

How long does a WWE live? ›

Conclusion. Overall, the typical duration of a wrestling event is around 2-4 hours, with major pay-per-view events lasting up to 5 or 6 hours. However, the length of the event can vary depending on several factors like the number of matches, the intermissions and the backdrop and props.

Where was Raw April 24? ›

Welcome to Bleacher Report's coverage and recap of WWE Raw on April 24 in Chicago. With Backlash in Puerto Rico coming up on May 6, WWE has less than two weeks to book the rest of the card and set up all of the major stories.

What is the history of Monday Night Raw? ›

The show originally debuted in the United States on the USA Network on January 11, 1993. It remained there until 2000, when Raw was moved to TNN, later known as Spike TV. In 2005, the show was moved back to the USA Network. Since its launch in 1993, Raw continues to air on Monday nights.

What does Raw mean in Monday Night Raw? ›

Raw is a brand of the American professional wrestling promotion WWE that was established on March 25, 2002. Brands are divisions of WWE's roster where wrestlers are assigned to perform on a weekly basis when a brand extension is in effect.

Who are the female wrestlers on Monday Night Raw? ›

Female WWE RAW Wrestlers
Ring nameReal name
Indi HartwellSamantha De Martin
Katana ChanceKacy Catanzaro
Kayden CarterAllysa Lane
Liv MorganGionna Daddio
18 more rows

Videos

1. Alle mot En
(areluke)
2. Battle of Nordlingen, 1634 ⚔ How did Sweden️'s domination in Germany end? ⚔️ Thirty Years' War
(HistoryMarche)
3. SCP-1730 What Happened to Site-13? Part 1
(Eastside Show SCP)
4. How was the Move to Alberta, Canada (Everything That Happened Behind the Scenes)
(Guía de Viajes con Samuel y Audrey)
5. JAMES FOX (New UFO Documentary) MOMENT of CONTACT
(Cristina Gomez)
6. 30 Ultimate Outlook Tips and Tricks for 2020
(Sele Training)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated: 10/08/2023

Views: 5812

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.