Vilka är TikTok-gränserna du behöver veta 2023 (2023)

Visste du att du kan sända live om du har 1000 eller fler följare på den världsberömda TikTok-plattformen? Om du är en vanlig TikTok-användare vet du detta. Men TikTok har andra gränser som du kanske inte är medveten om. Låt oss förklara var och en av dem.

Varför är TikTok det mest populära?

Enligt 2023 års statistik har TikTok 1 miljard aktiva användare över hela världen.Enligt denna statistik, det största antalet användare faller i USA.TikTok är nu mer populärt än Instagram bland Gen Z-användare i USA. En av de främsta anledningarna till att TikTok är så populärt är att du är fri att skapa innehåll där.

Du kan öka antalet visningar och gilla-markeringar genom att korrekt skapa intressant videoinnehåll om ämnet och avsnittet du vill ha och korrekt användaTikTok algoritm. Dessutom ger TikTok-appen människor verktyg som filter, kontroll över videohastighet, tillgång till professionellt ljud och mer.

TikTok-innehåll ärlätt att skapa och upptäcka, och funktionen att någon tar din video och kombinerar den med sin egen är bra för visningar. Det låter deras följare se dig, och när en andra person kombinerar den videon med sin egen kan ännu fler människor upptäcka ditt konto.

Vad är TikTok-gränser?

TikTok-gränser är åtgärder som vidtas av plattformen för att hålla användarnas säkerhet och intresse inom de angivna begränsningarna. Några av dessa TikTok-gränser är utformade för att förhindra spammare från att lura systemet. I så fall kan du bli taggad för spam och förlora ditt konto.

(Video) Tjäna Pengar På TikTok ( 2023 - Nya Sätt & Metoder ! )

TikTok åldersgräns

Det finns en viss åldersgräns när man skapar ett konto på TikTok. Dettaåldersgränsen är 13. Som sagt, det finns inget verifieringssystem för att kontrollera när nya användare registrerar sig.

TikTok dagliga följegräns

Även om det finns många incitament att skaffa merföljare på TikTok, det finns fortfarande vissa begränsningar när det gäller att följa. TikTok dagligenfölj gränsen är 200.

TikTok följegräns per timme

Som vi nämnde kan du säkert följa upp till200 användare per dagpå TikTok. Men hur många personer kan du följa på TikTok per timme? Du kan bara utföra upp till 15 följningsåtgärder i en session.

Med det i åtanke kan du göra 10 uppföljningar i timmen. Efter en 10-15 minuters paus får du chansen att följa ytterligare tio personer.

Om du överskrider dessa gränser kommer du att bli detshadowbanned.

Vad är shadowbanned?

Liksom många sociala nätverk har TikTok flera regler att följa. Om ordet "Du följer för snabbt" visas på din hemsida betyder det att du har överskridit den dagliga TikTok-följningsgränsen. För att följa fler användare kommer du att haatt vänta 24 timmar.

Försök att inte låta detta hända. För i så fall, minska din publikräckvidd, vilket i sin tur bromsar din tillväxt på plattformen.

(Video) TONE SEKELIUS😍 VILKEN STJÄNRNA #trending

TikTok 10k Follow Limit

En av frågorna som många användare är intresserade av är vad följergränsen på TikTok Enligt vissa källor överstiger denna siffra inte 1 000, men så är inte fallet. Du har en chans att spåra ett 10k-konto.

Men är det bra att göra det? Självklart inte. Om du bara följer de konton som passar dig och din nisch kommer det att matcha TikTok-algoritmen.

När du har nått 10 000 följare på TikTok kan du inte använda något annat konto. Om du inte vill ta bort dessa konton ett efter ett kan du använda de som är automatiska för TikTok.

Använda automation för att undvika att överskrida TikTok Follow Limit.

TikToks follow and unfollow-metod fungerar bättre än Instagram. Använd verktyg som automatiserar din följning och sluta följa. Du kan automatiskt följa, sluta följa, gilla och till och med titta på videor av TikTok-användare på samma plats.

TikTok användarnamn ändra gräns

Om du vill ändra ditt TikTok-kontonamn kan du bara göra det en gångvar 30:e dag.Annars kommer TikTok att visa ett meddelande med ett gränsdatum som du måste vänta till nästa försök. Det enda undantaget är att ändra ditt användarnamn för första gången efter registrering.

TikTok-liknandegräns per dag

Under dagen kan TikTok-användare gilla bara500 likesför videor. Annars blir det en del blockeringar.

(Video) Hur man blir VIRAL på TikTok!

TikTok lägger till en länkgräns

Du kan bara lägga till en länk till TikTok-bio. Men för detta måste du först se till att du har ett företagskonto. Webbplatslänkfunktionen är endast tillgänglig för företags TikTok-konton och du måste ha minst1000 följare.

TikTok-videogräns

Videor är den enda innehållstypen för TikTok. Därför är det nödvändigt att känna till principen för att arbeta med videor. TikTok-videor kan vara 15, 30 och 60 sekunder långa. Enligt den senasteTikTok-uppdateringar, TikTok-videogränsen är inställd på 3 minuter. TikTok-reklam sträcker sig från 5-60 sekunder.

Ändå testar TikTok också 10-minutersvideor och skickar aviseringar till vissa användare att prova.

TikTok blockeringsgräns

Blockering av användare hindrar dem från att titta på dina videor eller kommunicera med dig direkt genom meddelanden, kommentarer, visningar eller gilla-markeringar. TikTok blockeringsgräns, du kan använda bulkblockeringsfunktionen och du kan blockera upp till100 kontonvid en tid. Vänta om du har ett följblock på TikTokmellan 1-2 timmarinnan du försöker börja följa.

TikTok teckenbegränsning

Förutom bra videoinnehåll på TikTok är kopian du skriver i beskrivningen också viktig. Och de är den viktigaste nyansen som hjälper digfå fler visningar på TikTok. TikTok teckengräns är högst300tecken.

Du måste också använda rätt och rikligtTikTok hashtagsför ditt inlägg och för fler visningar. För att göra detta kan du minska antalet inlägg du använder och öka antalet hashtags

Hur många TikTok-konton kan du ha 2023?

År 2023 tillåter TikTok 3 konton på en enhet. Tidigare var denna siffra 5. Detta är inte bra för vissa användare. Detta är en genomtänkt lösning för användarna. Detta minskar användarens risk att bli lurad.

(Video) TIKTOKS SOM BARA KILLAR FÖRSTÅR

Hur många inlägg kan du posta på TikTok om dagen?

Det finns ingen bestämd daglig TikTok-postgräns. att dela 1-4 inlägg per dag på TikTok är bättre för TikTok-tillväxt. Det är inte heller lämpligt att dela ett inlägg när som helst på dygnet.

Fyndden bästa tiden att göra inlägg på TikTokhjälper dig att få ut det mesta av din TikTok-upplevelse. Den genomsnittliga bästa tiden på TikTok är 06:00 till 10:00 och 19:00 till 23:00. Delningar som görs under dessa timmar är mer sedda och reagerade på än vid andra tillfällen.

När du vet den bästa tiden blir det bättre för dig att optimera din upplevelse. TikTok har ett schemaläggningsalternativ men med begränsningar.

TikTok gränser för efter schemaläggning inkluderar endast skrivbordsstöd, ingen redigering efter schemaläggning och tillgänglighet för endast företagskonton. Om du vill dela dina inlägg ochschemalägg TikTok-inläggkorrekt, kommer Planly att vara ett utmärkt val för dig. För att göra detta bra, när du loggar in på ett konto betyder det att du redan har skapat ett konto.

En av de bästa sakerna med Planly är att du kan registrera dig med dina Google- och TikTok-konton förutom att registrera dig med e-post. När du har registrerat dig kommer du att hamna på kalendersidan. Du kan sedan lägga till alla dina planerade inlägg i planen genom att lägga till ditt TikTok-konto. Du kan se ditt schemalagda inlägg i kalendern.

(Video) How To See Who’s Viewed Your Profile On TikTok

Den största skillnaden mellan PlanlyTikTok-schemaläggarefrån andra verktyg är att detskickar inget meddelandetill användaren när TikTok-videorna läggs upp automatiskt.

Slutsats

Om du har ett företag eller bara vill utveckla och marknadsföra din sida personligen, är TikTok något för dig. Här kan du nå en stor målgrupp med hjälp av rätt algoritm. För att känna till den korrekta algoritmen måste du först känna till TikTok-gränserna. Genom att känna till alla TikTok-gränser kan du både bli av med blockering och se till att ditt konto når fler användare. Vi hoppas att den här bloggen hjälper dig!

FAQs

Vad är det för gräns på TikTok? ›

TikTok får bara användas av personer som är minst 13 år (eller 14 år i Sydkorea eller Indonesien) och det är viktigt att din tonåring anger sitt riktiga födelsedatum.

Hur tar man bort begränsat läge på TikTok? ›

Gå till Profil (personikonen i det nedre högra hörnet). Tryck på tre prickar i det övre högra hörnet för att gå till Inställningar. Under Digitalt välbefinnande väljer du Begränsat läge.

Vem är störst på TikTok i hela världen? ›

Charli D'Amelio – 149,8 miljoner följare

Även om hon inte längre är på första plats, är Charli D'Amelio fortfarande TikToks drottning på andra plats. Med bara 18 år har hennes uppstigning till toppen varit ingenting mindre än spektakulär.

När kommer TikTok försvinna? ›

Från och med 28 april kommer Tiktok-appen att försvinna från alla arbetsmobiler och surfplattor tillhörande Skellefteå kommun. Appen blockeras och raderas automatiskt.

Varför blir man spärrad på TikTok? ›

Om någon begår allvarliga eller upprepade överträdelser kommer vi att stänga deras konto. Information om kontrollen på kontonivå finns här. Åldersbegränsning av moget innehåll. Många olika typer av innehåll delas på TikTok, vilket bidrar till den rika mångfalden i upplevelsen.

Får era barn ha TikTok? ›

Om TikTok misstänker att en av deras användare är yngre än åldersgränsen kan kontot bli spärrat. Utöver ålderskrav har TikTok även implementerat åldersbegränsade funktioner, där yngre användare inte längre har möjlighet att använda funktionen för direktmeddelanden eller hålla egna livesändningar.

Vem äger TikTok 2023? ›

Men frågan är: vem äger TikTok? TikTok ägs av det kinesiska teknikföretaget ByteDance. De har kontor över hela världen, inklusive i amerikanska städer som Los Angeles, San Francisco och Chicago.

Vad tjänar folk på TikTok? ›

Flera Tiktok-kreatörer har berättat att de endast tjänar ett par öre för varje tusen visningar som deras videor får, och det är inte helt transparent hur Tiktok bestämmer utbetalningarna.

Vem har en miljard likes? ›

Man skulle knappast kunna skriva en bättre askungensaga för 2022. 22-årige Khaby Lame är världens mest populära tiktokare, med nära 150 miljoner följare och 2,4 miljarder (!) likes.

Vilket land kommer TikTok ifrån? ›

Douyin lanserades av Byte Dance i Kina september 2016, och bytte namn till Tiktok för den internationella marknaden när det började expandera till Indonesien i september 2017. Den 23 januari 2018 placerades Tiktok som nummer ett bland gratisapparna i app-butikerna i Thailand.

Varför har TikTok blivit så stort? ›

Har du ett eget konto så lär sig TikTok fort vilken typ av innehåll du föredrar. I ditt flöde kan du välja mellan att se rekommenderat innehåll eller innehåll från dem du följer. Varför har då TikTok blivit så stort bland framför allt unga? Svaret är troligen lättillgängligheten och enkelheten.

Hur många personer har TikTok i Sverige? ›

Facebook behåller sin position som det mest populära sociala mediet i Sverige, men har ett tydligt problem med återväxten av användare. Bland 00-talisterna använder enbart 19 procent Facebook dagligen – jämfört med att 76 procent använder Snapchat, 63 procent Instagram och 52 procent Tiktok på daglig basis.

Varför har TikTok begränsat mina inställningar? ›

När unga börjar sin digitala resa anser TikTok att det är viktigt att ge dem ålderanpassade sekretessinställningar och verktyg. Idag meddelar TikTok ändringar för användare under 18 år med syftet att öka standardnivån för användarnas sekretess och säkerhet.

Får man visa alkohol på TikTok? ›

I Tiktoks riktlinjer står att användare inte ska publicera videoklipp där minderåriga konsumerar, innehar eller misstänks ha konsumerat alkoholhaltiga drycker, droger eller tobak. Men riktlinjerna efterlevs sällan, både på Tiktok och på andra sociala medier.

Hur kan man tjäna pengar på TikTok? ›

TikTok har en inbyggd annonsplattform som låter användare monetisera sina videor. För att börja tjäna pengar på dina TikTok-videor behöver du ha minst 1 000 följare och bli en TikTok-partner. TikTok delar sin annonsintäkt med dig baserat på din engagemang och interaktion med videorna.

Kan man få tillbaka ett spärrat konto på TikTok? ›

Det finns ingen information om vad användare kan göra om en överklagan får avslag eller om kontot bannlysts permanent (begränsar åtkomsten till rapporteringsfunktionen i appen). Kreatörer kan kontakta TikToks support via e-post för att få hjälp.

Vad gör TikTok med hjärnan? ›

TikTok förstör inte barns hjärnor, men forskare pekar ändå på en god anledning till att det sociala mediet borde ha en ”naturlig bromskloss”, vilket den kinesiska varianten av appen har. Små korta videor kryddade med musik, filter, emojier och animationer, främst riktade till de yngsta i familjen.

Vad hette TikTok innan TikTok? ›

Tiktok är en app för mobiltelefonen, där man kan spela in och dela videor med varandra. Appen hette från början Musical.ly, och blev populär främst bland unga tjejer i åldern 7–13 år. På Musical.ly filmade man sig själv när man körde "lipsyncing", alltså mimade till låtar, och dansade till musiken i appen.

Vad är åldersgränsen på TikTok i Sverige? ›

Tiktok, som är en delningstjänst för korta videoklipp, är en av de mest populära apparna bland svenska barn, även i åldrar under den rekommenderade 13-årsgränsen.

Vem är störst på TikTok i Sverige? ›

Zlatan Ibrahimovic har 3,5 miljoner följare på plattformen och växte snabbast av alla svenska konton under 2022. Inte så konstigt kanske, det är ju ändå Zlatan. Alexandra Johnsson har 2,5 miljoner följare och trollbinder sina följare med lätta, spännande och helt magiska recept.

Är TikTok bra för barn? ›

Appen i sig är inte farlig men vi rekommenderar att du som vuxen är närvarande om du tillåter ditt barn att vara aktiv på tikTok. Var aktiv tillsammans med ditt barn.

Hur mycket surf tar TikTok? ›

En enkel TikTok-video kan dränera mellan 30 MB och 60 MB data per minut. Så, om du laddar ner och spelar upp flera videor under en längre tid, kan det leda till en stor datanedsättning.

Hur mycket pengar får man för 1000 visningar på TikTok? ›

Det genomsnittliga TikTok-kontot tjänar 2 cent per 1 000 visningar. Det innebär att du med 1 000 000 visningar på en enda TikTok-video bara tjänar 20 dollar. Även framgångsrika skapare och populära influencers behöver hundratals miljoner visningar för att tjäna en heltidsinkomst.

Hur många följare måste man ha för att ha live på TikTok? ›

För att kunna sända live på TikTok krävs att ditt konto har minst 1.000 följare.

Hur många följare måste man ha för att tjäna pengar? ›

Det finns ingen undre gräns för hur många följare du behöver för att tjäna pengar på Instagram, men för att få kalla dig microinfluencer krävs att du har en följarskara på minst 5000. Det finns inte heller några riktlinjer kring hur många följare man kan ha.

Vad kommer efter 1000 miljarder? ›

Vad kommer efter miljard svenska?
svenskaengelska
1 000 000miljonmillion
1 000 000 000miljard (ett tusen miljoner)billion
1 000 000 000 000biljon (en miljon miljoner)trillion (har även kunnat heta billion tidigare)
(15 nollor)ett tusen biljoner (biljard)quadrillion
1 more row
May 1, 2023

Vad får man för en miljard? ›

Budgetsatsningar per person
1 miljon kronor10 öre
10 miljoner kronor1 krona
100 miljoner kronor10 kronor
1 miljard kronor100 kronor
10 miljarder kronor1000 kronor
1 more row
Sep 18, 2020

Vad kommer efter miljard svenska? ›

En miljon, en miljard, en biljon.

Hur lång kan en TikTok vara? ›

TikTok-videor är visserligen 15 sekunder långa, men du kan ändå sätta ihop flera klipp och skapa en längre video på upp till 60 sekunder.

Vad kostar TikTok app? ›

TikTok är gratis, men man kan köpa mynt. Med mynten kan man ge presenter till innehållsskapare som streamar live. Man kan följa andras streamar oavsett, men många uppmuntrar sina tittare att ge mynt.

När blev TikTok stort i Sverige? ›

TikToks Popularitet

TikTok har kommit långt sedan dess lansering i september 2016.

Hur många Tiktoks per dag? ›

TikTok-användare spenderar 52 minuter per dag på appen

TikTok är inte bara en av de mest populära apparna idag, utan det är också där många användare spenderar en betydande del av sin tid på sociala medier. Forskning tyder på att en genomsnittlig person spenderar cirka 52 minuter på TikTok per dag.

Hur får man längre klipp på TikTok? ›

Hur du ändrar storlek på din video för TikTok.
  1. Välj. Ladda upp en video från din enhet. Välj en video som är upp till en timme lång.
  2. Ändra storlek. Välj TikTok på den nedrullningsbara storleksmenyn. Dra och ändra bildförhållandet för att behålla motivet i ramen.
  3. Ladda ned. Ladda omedelbart ned ditt ändrade videoklipp.

Hur många timmar på TikTok? ›

Engagemang i appen – Så mycket tid spenderar folk på TikTok

Genomsnittlig tid för daglig användning globalt sett är 52 minuter, men varje session är i snitt 10,85 minuter.

Vad är störst Instagram eller Facebook? ›

Facebook är det största sociala nätverket (76 %), Instagram nummer två (60 %) och Snapchat tredje störst (38 %). Instagram växer mest med en ökning på 7 procentenheter, medan Facebooks tillväxt är 2 procentenheter.

Vem är TikTok kändis? ›

1:a plats – Charli D'amelio. Charli D'Amelio är en amerikansk influencer och dansare på sociala medier. På TikTok gör hon avancerade danser till topplåtarna på plattformen.

Varför kan jag inte skicka videos på TikTok? ›

Bestäm vem som kan se dina filmer

De kommer inte att kunna publicera sin video förrän de har gjort ett urval. Konton i åldrarna 13-15 är privata som standard och privata konton kan välja att dela sitt innehåll med följare eller vänner, eftersom inställningen "Alla" är avstängd.

Hur får man 1000 likes på TikTok? ›

5 tips för att fler följare på TikTok
  1. Var aktiv: På TikTok vill följarna se nytt material ofta – gärna dagligen! ...
  2. Var uppmärksam på trender: På TikTok gäller det att vara snabb. ...
  3. Interaktion, interaktion, interaktion: Sociala medier handlar ju om att interagera med varandra – därav namnet.
Mar 16, 2022

Hur bli stor på TikTok? ›

För att få fler följare på TikTok måste du skapa engagerande innehåll, använda hashtags och musik på rätt sätt. Det är även viktigt att engagera med andra användare och skapare. Det gör man genom att följa dessa tips kan du bygga en stor följarskara på TikTok.

Hur får man 10000 följare på TikTok? ›

Vårt tips är att posta varje dag (minst ett par gånger i veckan) vid den tiden som dina följare är aktiva (du kan se detta i dina “analytics”). Du vet inte vilken video och när du kommer gå viralt. Fortsätt testa och ge inte upp!

Kan man se vem som anmält en på TikTok? ›

Användaren vars profil eller kommentar eller privata meddelande du har anmält kommer inte veta vem som har gjort anmälan. Det är bra att rapportera olämpligt innehåll direkt till TikToks administration. Om någon har trakasserat, mobbat eller på något annat sätt sårat dig på TikTok, kanske du också vill blockera dem.

Vad händer om man publicerar en video på TikTok? ›

Det finns inget snabbt sätt att se alla videos som du har valt att publicera igen. Om du tittar på en video som du har ompublicerat, så kommer det att stå nere i vänstra hörnet att du ompublicerade den. Där kan du även se när någon du följer har ompublicerat en video.

Videos

1. How To Fix Mic Delay In Duet Mode On TikTok
(Tips 4 Social Media)
2. 10 FÖRÄLDRAR SOM GÅTT FÖR LÅNGT!!!!!
(Lea Wallin)
3. 18 SCARY GHOST Videos That'll Give You Night Terrors
(MINDJUNKIE)
4. Femårige Osman rappar i Talang 2018
(Talang på TV4)
5. Jaha Tum Rahoge | Maheruh | Amit Dolawat & Drisha More | Altamash Faridi | Kalyan Bhardhan
(Zee Music Company)
6. 16 svenska hits på 6 minuter - Intim (Finns nu på spotify)
(Hypat)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 02/08/2023

Views: 5593

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.